Profesia days prichádza do Žiliny, veľtrh pracovných príležitostí prebehne 17. mája v Event House


Foto: Profesia days prichádza do Žiliny, veľtrh pracovných príležitostí prebehne 17. mája v Event House Foto: PR Profesia days

Populárne podujatie s názvom Profesia days, ktoré za uplynulých deväť rokov v Bratislave navštívilo vyše 150-tisíc ľudí, mieri po prvýkrát do Žiliny. Už 17. mája sa na veľtrhu príležitostí stretnú zamestnávatelia s uchádzačmi naživo, chýbať nebudú ani atraktívni spíkri či rôzne aktivity, ako modelové pohovory a moderné technológie.

Na Profesia days nechodia len tí, ktorí si aktívne hľadajú zamestnanie. Naopak, počas deviatich rokov sa z pracovného veľtrhu stalo oveľa všestrannejšie podujatie. Okrem samotnej práce sa na Profesia days môžete prísť aj vzdelávať či inšpirovať.

Prednášky úspešných osobností sa stali neoddeliteľnou súčasťou podujatia a aj v Žiline sa predstavia mnohí z nich. Medzi nimi nebude chýbať napríklad komička Eva “Evelyn” Kramerová, tréner MŠK Žilina Adrián Guľa či kulturista Andrej Mozoláni.


Absolvujte kariérne poradenstvo s personalistami

Uvažujete nad novou pracovnou výzvou, no máte stres z pohovoru? Nechajte si poradiť od odborníkov. Poskytnú vám cenné rady, ako napísať dobrý životopis, ako sa odprezentovať, zvládnuť stres, úspešne zdolať ten skutočný prijímací pohovor a získať tak svoju vysnívanú prácu. Ak aj aktuálne prácu nehľadáte, na podujatí sa rozhodne nudiť nebudete.


Aby všetko nebolo len o práci, okrem prednášok sa môžete tešiť aj na rôzne zábavné aktivity – virtuálnu realitu a najnovšie technologické vychytávky od Žilinskej univerzity a FASHIONHRY s Lubitsa Styling. Priamo na mieste budú prebiehať aj súťaže o zaujímavé ceny.


Aj napriek tomu, že miera nezamestnanosti v Žilinskom kraji bola ku koncu marca na úrovni 4,26 percenta, navštíviť veľtrh sa oplatí. Už 17. mája 2018 v priestoroch Event House Žilina získate vedomosti, inšpiráciu a investujete do seba. A obzvlášť preto, lebo vás to nič nestojí.

Vstup na Profesia days je pre všetkých návštevníkov zadarmo – pred podujatím sa však treba zaregistrovať na www.profesiadays.sk.


Dobrá správa pre všetkých, ktorí na Profesia days pricestujú vlakom do Žiliny - vďaka Železničnej spoločnosti Slovensko cestujete na veľtrh za polovicu. Stačí, v pokladniciach ZSSK ohlásiť, že máte záujem využiť akciu VLAKOM NA PROFESIA DAYS 2018 – Žilina. Aby lístok platil na cestu späť, je potrebné si ho označiť pečiatkou priamo v stánku ZSSK na veľtrhu.

Okrem toho bude počas celého dňa konania Profesia days premávať špeciálna kyvadlová doprava zo Železničnej stanice, cez Aupark, Hlinskú, až k Event House a to v intervale každých 30 minút.

Ako vyťažiť z veľtrhu maximum?

• Pripravte si aktualizovaný životopis vo viacerých kópiách, vytvoriť si ho môžete napríklad na stránke Profesia.sk.
• Pozrite si vopred, ktoré firmy chcete osloviť a premyslite si, čo im viete ponúknuť a takisto to, čo sa chcete spýtať, ešte pred samotnou návštevou veľtrhu. Naplánujte si tiež prednášky, ktoré chcete absolvovať.
• Nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka. Nepodceňte preto prvý dojem zo stretnutia s potenciálnym zamestnávateľom a vaše obľúbené potrhané rifle radšej nechajte doma. Základom úspechu je pohodlné, čisté a primerane reprezentatívne oblečenie.
• Ak vás čaká pohovor, neváhajte ho absolvovať „nanečisto“ s personalistom priamo na Profesia days .
• Nechajte si poradiť, ako vylepšiť svoje CV, napísať kvalitný motivačný list a vďaka dokonalej pripravenosti zmaximalizovať svoje šance na úspech na pohovore.

Miesto: Event House, Žilina
Dátum: 17.05.2018 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Profesia days