Rozvíjajte svoj biznis naplno a majte financie pod kontrolou: Spoľahlivé účtovníctvo od Ekofins


Foto: Rozvíjajte svoj biznis naplno a majte financie pod kontrolou: Spoľahlivé účtovníctvo od Ekofins

Či už dlhodobo podnikáte alebo si ešte len začínate rozbiehať vlastný biznis, určite by ste mali mať vyriešenú jednu zo základných otázok - budú vaše financie dokonale pod kontrolou? Zvyčajne malí alebo začínajúci podnikatelia sa snažia ušetriť a viesť si celé účtovníctvo aj mzdy sami.

Vôbec to nemusí byť zlé rozhodnutie, no zbytočne sa uberajú o čas, ktorý by inak venovali rozvoju vlastnej firmy. A navyše, môžu sa časom zamotať v zbytočných kopách dokumentov a úkonov, ktoré budú s rastom podnikania určite pribúdať. A čím viac povinností pribudne, tým sa zvyšuje riziko vzniku chýb.

Preto je dobré už dopredu myslieť na to, ako sa zbaviť tých povinností, ktoré vás zbytočne spomaľujú alebo zaťažujú pri napredovaní. Nájsť kvalitného a spoľahlivého účtovníka sa môže zdať ako poriadna výzva, no my máme pre vás skvelý tip.

Žilinská firma Ekofins je jedinečná tým, že z vášho podnikania urobí svoju vášeň. Práca s financiami ich totiž skutočne baví a napĺňa. Tím tvoria skúsení účtovníci, ktorí rozumejú, že spoľahlivé účtovníctvo je kľúčom k úspechu každého podnikateľa.

Sú tu, aby vám pomohli prejsť svetom čísel zrozumiteľne a zabezpečili, že vaše firemné financie budú v najlepších rukách. Zameriavajú sa pritom na optimalizáciu nákladov a poskytovanie komplexných účtovníckych riešení pre malé a stredné podniky.

„V Ekofins s. r. o. vieme, že správne vedené účtovníctvo je základom pre každý úspešný podnik. Šetrite čas, mzdové náklady a náklady na drahý účtovný softvér a zamerajte sa na rast Vášho podnikania.“

Účtovníctvo od A do Z

Vedenie účtovníctva je základným prvkom práce tímu účtovníkov Ekofins. Ponúkajú spracovanie účtovných dokladov, vypracovanie ročných účtovných závierok, súvahy, výkazy ziskov a strát, zabezpečenie auditu a ďalšie služby.

Mzdové a personálne služby

V rámci svojich služieb zabezpečujú kompletnú mzdovú a personálnu agendu. Pomáhajú spravovať zložité procesy mzdového účtovníctva, vrátane spracovania miezd, evidencie zamestnancov a ďalších administratívnych úkonov.

Finančný reporting a poradenstvo

Okrem toho, že sa starajú o celé firemné účtovníctvo, ponúkajú aj finančný reporting a poradenstvo na mieru. Odborníci vám pomôžu analyzovať finančné údaje, identifikovať príležitosti na úsporu či optimalizácie a zlepšiť efektivitu celého podnikania.

Nezávisle od veľkosti firmy či rozsahu činnosti, Ekofins v Žiline vám poskytne spoľahlivé a profesionálne účtovnícke služby. Dajte im príležitosť pomôcť vám dosiahnuť vaše podnikateľské ciele.

Zistite viac na www.ekofins.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok