Meškanie vlakov v žilinskej stanici môže byť až dve hodiny, budova bola evakuovaná


Foto: Meškanie vlakov v žilinskej stanici môže byť až dve hodiny, budova bola evakuovaná Foto: ilustračné

Ľudia cestujúci železničnou dopravou cez Žilinu si dnes večer počkajú. Prevádzka vlakov cez žilinskú stanicu bola prerušená. Informuje o tom priamo Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

Podľa informácií, ktoré nám posielajú čitatelia, má byť dôvodom nahlásená bomba. Na stanici sa nachádzajú policajné hliadky a ľudia boli evakuovaní. 

Železničná spoločnosť Slovensko uvádza ako dôvod meškania vlakov iba informáciu, že ide o pokyn Policajného zboru Slovenskej republiky.


„V Žiline je nahlásená bomba na stanici. Ešte pustili vlak z Čadce a potom policajti vyháňali ľudí zo stanice,“ napísal nám jeden z cestujúcich.


Aktualizácia 23:25 hod.

Už viac ako hodinu čakajú cestujúcich vo vlakoch pred Žilinou. Osobné vlaky stoja zatiaľ bez pohnutia na tratiach a nemôžu vojsť do stanice. 

Aktualizácia 23:30 hod.

„Policajti strážia hlavný vchod do budovy. Ostatné vchody sú zamknuté. Cestujúci sa zhromaždili okolo kasína otvoreného oproti stanici. Podľa slov policajta treba rátať s meškaním 1 - 2 hodiny,“ píše nám ďalší čitateľ.

Aktualizácia 6. mája 00:30 hod.

Policajný zásah bol ukončený, cestujúci sa mohli vrátiť do budovy a na nástupište. Niektoré vlaky nabrali až dvojhodinové meškanie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu