Novú VIP kinosálu žilinského CINEMAX testoval Juraj Šoko Tabaček, toto sú jeho dojmy


Foto: Novú VIP kinosálu žilinského CINEMAX testoval Juraj Šoko Tabaček, toto sú jeho dojmy
Galéria: 8 fotiek

Celosvetovo úspešný koncept prémiového sedenia VIP si od začiatku novembra môžu vychutnať aj diváci v kine CINEMAX ŽILINA. Luxusné sedenie pre tých najnáročnejších, spojené s možnosťou objednať si občerstvenie priamo do kinosály, už potešilo množstvo fanúšikov.

Koncept prémiového sedenia VIP si vyskúšal aj obľúbený humorista a stand-up improvizátor zo Žiliny - Juraj Šoko Tabaček, známy z televízneho seriálu Horná Dolná. Okrem technologicky špičkovej projekcie filmu si vychutnal všetky ďalšie vymoženosti, ktoré VIP kinosála prináša.

Ocenil osviežujúci welcome drink, ktorý majú diváci v cene vstupenky. Pomocou tabletu umiestnenom v operadle sedadla si jednoducho objednal ďalšie občerstvenie z ponuky, ktoré mu priniesol personál priamo do kinosály. A hoci je ponuka bufetu viac než bohatá, polievku v kinách CINEMAX zatiaľ neservírujú. 

Vzhľadom na svoju výšku, ocenil Šoko tiež väčší priestor. Ulička medzi sedadlami je totiž o poznanie širšia ako v štandardných kinosálach, nemal teda problém natiahnuť si nohy bez toho, aby niekoho iného obmedzoval. Polohovateľné kožené kreslá, poskytujú ešte viac komfortu. Pri každom z nich je taburetka, na ktorú si môže divák vyložiť nohy a vychutnávať film v úplnom pohodlí.

Do prémiovej VIP kinosály v CINEMAX ŽILINA si môžete aj vy prísť pre maximálny filmový zážitok a vychutnať pohodlie oveľa lepšie, ako v domácej obývačke. Škoda len, že po skončení filmu budete musieť odísť.

Viac informácií a vstupenky na predstavenia vo VIP kinosále nájdete tu: www.cine-max.sk/?city=za.

Pri príležitosti otvorenia novej kinosály CINEMAX ŽILINA sme pripravili aj súťaž o 2x 2 lístky. Ak sa chcete zapojiť do súťaže, stačí v komentári označiť osobu, s ktorou by ste novú sálu vyskúšali.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CINEMAX