Štúdium MBA - Profesijný vzdelávací program, v ktorom si prehĺbite vedomosti a rozšírite obzory


Foto: Štúdium MBA - Profesijný vzdelávací program, v ktorom si prehĺbite vedomosti a rozšírite obzory Foto: ESBM

Na Slovensku je stále nedostatok pracovných síl v rôznych oblastiach a na rôznych postoch. Ak ste práve v štádiu, že rozmýšľate o tom, že je čas na zmenu práce, alebo by ste radi ostali vo svojom odvetví, ale o post vyššie, ale bojíte sa, že vám chýbajú odborné zručnosti, ktoré by mal mať každý správny manažér, nezúfajte. Riešením, ktoré vás pripraví na novú kariéru a nové pracovné príležitosti, je MBA.

Štúdium MBA predstavuje profesijný vzdelávací program, ktorý sa zameriava na rozvoj manažérskych zručností a praktických skúseností. Cieľom štúdia je prepojiť získané teoretické znalosti do každodennej firemnej praxe a naučiť sa ako ich efektívne využívať. Vďaka štúdiu MBA si prehĺbite doterajšie vedomosti, rozšírite si obzory naprieč rôznymi odbormi a získate komplexný pohľad na manažment riadenia.

Nemýľte si však štúdium MBA a štúdium na vysokej škole aké poznáte. MBA je zamerané na prax, rozvoj vašich zručností a odborných vedomostí a získavanie nových poznatkov a orientácie v biznis prostredí. 

Štúdium MBA na ESBM trvá jeden rok. Štandardne je rozdelené do dvoch semestrov a počas celého štúdia sú pripravené rôzne odborné prednášky, semináre, prezentácie. Nespornou výhodou je e-learningový systém, vďaka ktorému sa môžete vzdelávať aj doma, alebo kdekoľvek vám to práve vyhovuje.

Najčastejšou otázkou u uchádzačov o štúdium MBA je čo sa vlastne dá študovať. Na rozdiel od iných MBA škôl je ESBM špecifická svojimi špecializáciami a študentom ponúka širokú škálu zaujímavých MBA programov.

Pokiaľ ste manažér telom aj dušou, samozrejme tradičné MBA zamerania ako Management, Leadership, či Soft Skills sú stabilnou súčasťou ponuky ESBM. Ak ste napríklad hotelový manažér a radi by ste sa zdokonalili v tejto oblasti, MBA program Management gastronómie a hotelierstva je vynikajúcou voľbou ako spojiť vašu prácu s užitočným štúdiom a rozšírením si nových poznatkov. 

Ste nadšený športovec? Vyťažte z toho maximum! MBA program Športový Management vám ponúkne ucelený prehľad informácii, ktoré sú dôležité pre úspešný rozvoj manažérskych zručností v športovej oblasti.

Poisťovníctvo, Bankovníctvo, či Corporate Management. Vzdelávať sa môžete v týchto odboroch, o ktoré je vždy veľký záujem.

Nielen tieto, ale aj iné zaujímavé odbory sú pripravené pre študentov, ktorí chcú spraviť viac pre seba  a svoju kariéru a vzdelávať sa. Ak vás ponuka MBA na ESBM zaujala a radi by ste si najskôr skúsili štúdium len na skúšku, aby ste sa rozhodli či je to pre vás to pravé, ani to v ESBM nie je problém. Štúdium na skúšku vám pomôže rozhodnúť sa a ešte aj za to získate certifikát.

Všetky informácie nielen o MBA špecializáciách, štúdiu na skúšku, ale aj informácie o prijímacích skúškach, či termínoch nájdete na www.esbm.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ESBM