AKTUÁLNE: Na budovu mestského úradu niekto nasvietil znak hodnotenia Fx - "nedostatočne"


Foto: AKTUÁLNE: Na budovu mestského úradu niekto nasvietil znak hodnotenia Fx - "nedostatočne" Foto: čitateľ

AKTUALIZÁCIA 21:45 Symbol FX nakoniec vôbec nesúvisí s politikou, naopak ide o promo k študentskej akcii Beánia žilinských študentov


AKTUALIZÁCIA 21:05 V komentároch sa objavila informácia o tom, že nálepky s logom FX sú rozlepené v areáli Žilinskej univerzity aj na viacerých miestach, ide teda pravdepodobne o kampaň na študentskú akciu. Čitateľ nám zaslal fotografiu nálepky z miesta na Bulvári.


Čitateľ nám zaslal kuriózne fotografie, na ktorých je možné vidieť nasvietený symbol Fx na budove Mestského úradu Žilina. Tá v súčasnosti prechádza rekonštrukciou, niekto využil biely podklad plachty, na ktorom červený znak kontrastne vyznieva. Symbol je pravdepodobne prevzatý z vysokoškolského hodnotenia, kde Fx vyjadruje hodnotenie nedostatočne.


„Všimol som si to, keď som šiel okolo úradu v Žiline. Takto niekto dáva najavo nespokojnosť s výsledkom dnešného zastupiteľstva alebo celkovo s fungovaním úradu?“ pýta sa čitateľ. Na včerajšom 28. zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Žiline schvaľovali poslanci niekoľko návrhov, ktoré boli vopred medializované. Rovnako atmosféra na uplynulom zastupiteľstve bola pomerne konfliktná.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu