Na letisko v Krakowe sa dostanete zo Žiliny pohodlne minibusom, LEO Express ponúka aj palubný servis


Foto: Na letisko v Krakowe sa dostanete zo Žiliny pohodlne minibusom, LEO Express ponúka aj palubný servis Foto: LEO Express

Populárny český dopravca LEO Express, ktorý denne ponúka dva vlakové spoje zo Žiliny do Prahy obojsmerne, prichádza s novinkou pre cestujúcich, využívajúcich Medzinárodné letisko Jána Pavla II. v nedaľekom Krakove. Priamy transfer moderne vybaveným minibusom až na letisko, prípadne odvoz z letiskovej haly až pred dvere vášho domova. Aj o tom je nová služba českého dopravcu pre Žilinčanov.

Dovezte sa s LEO Express pohodlne až pred dvere vášho domova, rovnako sa môžete nechať vyzdvihnúť z konkrétnej adresy

V minibusoch navyše nájdete aj palubný servis, na ktorý ste zvyknutý z vlakových liniek spoločnosti LEO Express. Počas jazdy klimatizovaným vozidlom tak môžete využívať wifi pripojenie na území oboch štátov, k dispozícii vám bude bezplatná voda a na požiadanie môžu najmenší pasažieri dostať detské podsedáky. Chcete si počas jazdy zdriemnuť a zobudiť sa až pred vašim domom?

Žiadny problém. Ceny služby Door2Door sú pritom stanovené priaznivo, v rámci Žiliny platíte za vyzdvihnutie alebo odvoz na konkrétnu adresu 6 eur - a to bez ohľadu na počet osôb. Vďaka tomuto konceptu zaplatíte za službu menej ako napríklad za dovoz taxíkom, navyše šetríte čas, ktorý môžete využiť produktívnejšie.



Pravidelné spojenie s letiskom prostredníctvom minibusov môžete využívať trikrát denne, zo Žiliny odchádzajú spoje každý deň ráno, na obed aj večer. Rovnako sú časy odjazdov rozložené aj pri odchode z letiskového terminálu v Krakove. „Naši zamestnanci sú spoľahliví profesionáli, takže jazda je príjemná a klienti ju môžu využiť napríklad k tomu, aby si po náročnom lete oddýchli či zdriemli,“ uviedol Peter Jančovič, obchodný riaditeľ zo spoločnosti LEO Express.

Novou službou sa môžete zviezť aj na výlety, keďže minibus zastavuje na hlavnej autobusovej stanici v Krakove. Tá sa nachádza priamo v centre mesta, odkiaľ máte historický Krakov ako na dlani. Doprajte si pohodlnú návštevu Baziliky Nanebovzatia najsvätejšej Panny Márie alebo unikátneho gotického Wawelského hradu z 13. storočia priamo od dverí vášho domova.

S LEO Express si viete lístky zarezervovať úplne rovnako ako pri vlakových spojoch. Letieť za biznisom alebo na dovolenku z najväčšieho regionálneho letiska v Poľsku, ktoré ročne obslúži viac ako 4 milióny pasažierov, je teraz oveľa jednoduchšie. Už nemusíte riešiť prestupovanie či prípadne drahé parkovanie, len si zakúpite lístok a vychutnávate si komfort, na ktorý ste zvyknutý z vlakov českého dopravcu.

Denný harmonogram letiskového transferu Žilina - Medzinárodné letisko Jána Pavla II. Krakov




Denný harmonogram letiskového transferu Medzinárodné letisko Jána Pavla II. Krakov - Žilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LEO Express