Žilina Warriors Cheerleaders povzbudzujú amerických futbalistov, aktuálne hľadajú posily


Foto: Žilina Warriors Cheerleaders povzbudzujú amerických futbalistov, aktuálne hľadajú posily
Galéria: 6 fotiek

Už približne dva mesiace povzbudzujú novovzniknuté Žilina Warriors Cheerleaders hráčov amerického futbalu Žilina Warriors, ktorým sa aktuálne podarilo dostať až do finále SFL, v ktorom si zahrajú o majstra Slovenska v americkom futbale.

Roztlieskavačky povzbudzujú Warriorov na každom zápase, momentálne rozširujú svoje rady o nové členky. Podmienkou je chuť učiť sa a trénovať a pravidelne trénovať, dievčatá navyše tvoria skvelý kolektív, ktorý sa chodí často zabávať aj mimo tréningy.

Galéria: 6 fotiek

„Cherleadering je z časti náročný, avšak pokiaľ má človek chuť a ochotu učiť sa, stretávať sa s nami a trénovať, tak nie je nič nezvládnuteľné. A presne tak by mala vyzerať aj kandidátka na novú Warrior cheerleaderku,“ popisuje Natália Čmelíková zo Žilina Warriors Cheerleaders.

Tréningy prebiehajú dvakrát do týždňa, vítané sú všetky záujemkyne

Presný počet nových roztlieskávačiek nie je stanovený, na úvodný tréning môže prísť každá záujemkyňa vyskúšať, ako by ju roztlieskavanie bavilo. „Nemáme určený presný počet, koľko nových dievčat prijímeme. Touto cestou by sme chceli dievčatá posmeliť, že pokiaľ maju záujem - nebojte sa, napíšte nám a príďte sa pozrieť na tréningy. Verím, že v Žiline je dostatok talentovaných dievčat,“ spresňuje Natália s tým, že aj pri vzniku ich zoskupenia sa navzájom nepoznali a čiastočne sa obávali.

Dnes už naopak naplno fungujú a pravidelne trénujú. „Tréningy mávame v stredy a piatky, samozrejme si čas vždy dohodneme vopred podľa toho, ako to ktorej vyhovuje. Časovo bývajú tréningy v podvečerných hodinách,“ dodáva zástupkyňa Žilina Warriors Cheerleaders. V prípade, že máte záujem stať sa Žilina Warriors Cheerleaderkou, stačí napísať správu na Facebooku nižšie



 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu