V areáli žilinskej nemocnice otvorili novú Prírodnú lekáreň s ponukou smoothies a ovocných štiav


Foto: V areáli žilinskej nemocnice otvorili novú Prírodnú lekáreň s ponukou smoothies a ovocných štiav

Návštevníci a pacienti navštevujúci žilinskú nemocnicu, sa už pár týždňov môžu tešiť z novej prevádzky Prírodnej lekárne, ktorá bola otvorená hneď pred hlavnou budovou. Už hneď na začiatku si táto lekáreň stihla získať množstvo stálych zákazníkov. Mnohých totiž oslovila široká ponuka zdravých ovocných nápojov a taktiež smoothies.

Recepty na výrobu ovocných štiav a smoothies sú zostavované s odbornou pomocou lekára. Ide o osvedčené recepty na nielen chutné ale predovšetkým zdravé produkty. Hlavným mottom lekárne je totiž heslo “Sme to čo jeme” a v tomto zmysle sú preto pripravované všetky produkty.

Smoothie je výživný pokrm tekutého/kašovitého skupenstva, resp. rozmixovaný pokrm zmiešaný s vodou. Obsahuje väčšinou ovocie, zeleninu, oriešky, olej, prírodné sladidlá, koreniny,vodu, rastlinné mlieko. Je to mimoriadne obľúbený nápoj, a to vďaka jeho vynikajúcej chuti, vôni, ľahkej stráviteľnosti a jednoduchej konzumácii.

V širokej ponuke novootvorenej lekárne môžu zákazníci nájsť rôzne druhy smoothies. Taktiež majú možnosť výberu rôznych doplnkov ako zelený jačmeň, spirulina, chlorela a iné. Ide totiž o prvú “výrobňu” smoothies v Žiline, kde vám na počkanie pripravia vitamínovú nádielku doslova na želanie.


Ak naopak neobľubujete smoothies, môžu vás osloviť 100% ovocné a zeleninové šťavy. Na výber je aj v tomto prípade niekoľko druhov ovocia ako pomaranč, jablko, banán, maliny, citrón, grep, ananás, mango, kiwi a ďalšie, a tiež veľa druhov zeleniny, napríklad cvikla, zeler, petržlen, mrkva a podobne. V ponuke samozrejme nechýba ani Aloe vera.

Medzi pravidelných zákazníkov tejto lekárne nepatria len ľudia navštevujúci nemocnicu, ale aj samotní zamestnanci. Žiť zdravo chce predsa každý a vďaka Prírodnej lekárni to môžu robiť aj tí, ktorí nechcú počas dňa strácať čas prípravou ovocných nápojov a smoothies doma. Stačí prísť do areálu nemocnice, hneď za vstupnou bránou, a dopriať si hotovú “vitamínovú bombu” na počkanie.

Veď príďte a presvedčte sa sami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ENERGY POINT