Útočné rady žilinských Vlkov posilnil Radim Hruška, predstaví sa už dnes o 17:00 hod.


Foto: Útočné rady žilinských Vlkov posilnil Radim Hruška, predstaví sa už dnes o 17:00 hod. Foto: MsHK Žilina

Vo štvrtok 5. januára podpísal 32-ročný center Radim Hruška nový kontrakt s MsHK DOXXbet Žilina, ktorý platí do konca sezóny. V predošlom pôsobisku HC Košice ukončil pôsobenie po vzájomnej dohode. “Bola alternatíva, že by sme mohli získať Radima a po krátkych rokovaniach sme sa dohodli. Veríme, že pre náš tím v rozbehnutej sezóne bude posilou,” uviedol pre klubový web športový riaditeľ Imre Valášek.

Radim Hruška strávil začiatky kariéry v českom Vsetíne, neskôr pôsobil v Opave, Olomouci, Havířove či Skalici. Vo Vítkoviciach získal v sezóne 2009/2010 striebornú medailu za druhé miesto v Českej hokejovej extralige. Hruška sa predstaví už dnes o 17:00 hod. na domácom ľade proti lídrovi z Bystrice.

V zostave bude pôsobiť v prvom útoku po boku Hovorku a Handlovského. „Do stretnutia z útočníkov pre chorobu nezasiahne Marcel Holovič, Ondreja Gmittera trápia problémy s trieslami a obrancovia Lukáš Kříž a Peter Mikuš sú dlhodobo zranení,“ spresňuje klub na webe zoznam hráčov, ktorí dnes do boja nezasiahnu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina