Obchodné centrum Mirage sa bude rozširovať, Žilinčania majú možnosť pripomienkovať návrhy


Foto: Obchodné centrum Mirage sa bude rozširovať, Žilinčania majú možnosť pripomienkovať návrhy
Galéria: 6 fotiek
Foto: novymirage.sk

Podľa najnovších informácií, ktoré sa nám podarilo získať priamo zo stránky projektu Nový Mirage, sa bude obchodné centrum rozširovať o nové obchodné priestory. Projekt počíta s využitím priestorov bývalého obchodného domu TESCO, ktorý ukončil svoju prevádzku len nedávno.

OC Mirage zväčší svoju rozlohu na približne 35 000 m2. Nová vzniknutá predajná plocha bude mať rozlohu viac ako 10 000 m2. Samozrejmosťou je dobudovanie viac ako 400 nových parkovacích miest, ktoré budú o niečo širšie ako tie existujúce. 

Každý Žilinčan má možnosť pripomienkovať aktuálny návrh. Všetky pripomienky budú spracované a následne vyhodnocované. Obyvatelia mesta môžu preto ovplyvniť finálnu podobu obchodného centra, alebo jeho okolia. Prostredníctvom formulára je možné odosielať aj vizualizácie, nákresy, či náčrty. Veríme, že Žilinčania využijú túto jedinečnú možnosť zapojiť sa a vyjadria svoj názor.

Všetky detailné informácie a formulár na odosielanie pripomienok, návrhov a diskusiu nájdete na stránke http://www.novymirage.sk/.

Fanstránka projektu Nový Mirage





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: novymirage.sk