Vďaka vám sme vypátrali majiteľa poraneného psíka, našťastie sa nič vážne nestalo


Foto: Vďaka vám sme vypátrali majiteľa poraneného psíka, našťastie sa nič vážne nestalo Foto: ilustračné

Predvčerom 18.7.2016 sme zverejnili správu s prosbou o pomoc pri pátraní po majiteľovi psíka. Prosbu nám zaslala čitateľka Kristína, ktorej psík napadol iného a keďže ten s majiteľom rýchlo odišiel z miesta incidentu na Hlinách 5, nestihla skontrolovať, či je poranený. Napriek nepríjemnej situácii sa však odhodlala k tomu, že pána nájde a uhradí mu prípadné ošetrenie.

Krátko po zverejnení sa pán ozval, psík nebol vážne poranený

Takýto ľudský prístup k veci a snahu čitateľky sme podporili aj zverejnením článku na našom webe, pričom krátko po jeho zverejnení sa majiteľ psíka skutočne našiel. ”Ďakujem vám, správa sa k pánovi dostala, cez vás si ju prečítal,” uviedla čitateľka Kristína, ktorej sa podarilo nakontaktovať na majiteľa psíka ešte v deň zverejnenia.

Situácia dopadla dobre aj pre malého chlpáča, ktorý nemal vážnejšie zranenia. “Havko bol v pohode, iba trošku mal ublížené, inak nič viac,” doplnila Kristína, ktorú skontaktovala priateľka majiteľa. Ďakujeme vám, že ste pomohli svojim zdieľaním a prečítaním k uskutočneniu pekného činu, keďže článok u nás si za krátku dobu prečítalo viac ako 5000 ľudí. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu