Novinky v eXtreme parku na Vodnom diele - parkovisko aj reštaurácia


Foto: Novinky v eXtreme parku na Vodnom diele - parkovisko aj reštaurácia

Športovo-rekreačný areál eXtreme park na Vodnom diele v Žiline zaznamenal niekoľko zmien, ktoré ste si určite mohli všimnúť aj vy. Medzi jednu z najočakávanejších patrí rekonštrukcia parkoviska pred areálom a otvorenie úplne novej reštaurácie HU:MAN, ktorá je špecifická svojim konceptom.

Parkovisko bude aj naďalej bezplatné

V priebehu rekonštrukcie sa na nás obracali čitatelia s prosbou o zistenie toho, či bude parkovisko po rekonštrukcii platené alebo nie. “Parkovisko bude bezplatné a prístupné pre verejnosť. Touto cestou by sme chceli poďakovať aj partnerom, ktorí sa podieľali na výstavbe parkoviska – a to spoločnosti LICITOR development s.r.o., spoločnosti RBR betón s.r.o., D.A.L., s.r.o. a v neposlednom rade mestu Žilina. Rovnako parkovisko za rampou bude bezplatné a bude slúžiť návštevníkom areálu eXtreme park,” uviedla na margo obnoveného priestoru marketingová manažérka areálu eXtreme park Zuzana Majeriková.
Zdravé korene stravovania postavené na ekologických surovinách

Novinkou, ktorá poteší všetkých návštevníkov eXtreme parku, je reštaurácia HU:MAN. Tá bude pripravovať chutné pokrmy v súlade so zdravým životným štýlom. „Návrat k zdravým koreňom stravovania“ je filozofia reštaurácie HU:MAN podľa ktorej varíme. Našim cieľom je poskytnúť kulinársku dokonalosť nielen chutným jedlom, ale veľkú pozornosť venujeme výberu kvalitných dodávateľov tak, aby  naše jedlo dodalo Vášmu „chrámu“ zdraviu prospešné živiny. Dbáme na výber ekologických  dodávateľov a  preto nakupujeme prevažnú časť mäsových a syrových  produktov zo slovenských a rakúskych fariem, bylinky pestujeme v našej záhradke a zeleninu a ovocie odoberáme od drobných pestovateľov aj preto, aby ste opäť pocítili dotyk prírody priamo zo Slovenských záhrad. Kvalita, zdravie, pôžitok – sú tri slová, ktoré v reštaurácii HU:MAN ochutnáte a zažijete.” uvádza reštaurácia HU:MAN krátko pred spustením, ktorého sa dočkáme už koncom tohto týždňa.

“Veríme, že aj vďaka odovzdávaniu kuchárskeho majstrovstva Ľubomíra Herka, ktorý s nami spolupracuje od zrodu konceptu HU:MAN a pod jeho krídlami je starostlivo vyberaný a trénovaný náš tím, ponúkne reštaurácia pôžitok z jedla aj tým najvycibrenejším chuťovým pohárikom našich klientov.”

Deň detí v eXtreme parku




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu