CrossBeFit (eXtreme park Žilina) - program na marec


Foto: CrossBeFit (eXtreme park Žilina) - program na marec

Po úspešnej súťaži Vianočná nádielka CROSSFITU sme sa rozhodli spraviť Vám ďalší športový sviatok a 26.03.2016 vypukne VEĽKONOČNÁ nádielka CROSSFITU. A aj keď marcová nádielka v CROSSbeFIT bude VEĽKONOČNÁ, tak nám verte, že liať sa nebude voda, ale pot.

Dátum: 26.03.2016
Miesto: CROSSbFIT (eXtreme park Žilina)
Registrácia: od 9:00 hod.
Začiatok súťaže: 10:00 hod.

Viac o akcií prezradíme v priebehu mesiaca. Prihlasiť sa však môžete už dnes na t.č.: 0905 992 138 Vídíme sa na Veľkonočnom zúčtovaní, makači!

CHALLENGE THRUSTER + BURPEES OVER THE BAR

Je tu marec, tak sa preveď borec a zapoj sa do ďalšieho CHALLENGU, ktorý je 3-tím kolom celoročnej súťaže. Marcový CHALLENGE (THRUSTER + BURPEES OVER THE BAR) prebieha celý mesiac a vy si máte možnosť, na ktoromkoľvek skupinovom, Crossfitovom tréningu nechať zmerať momentálny najlepší výkon a získať body do celkového vyhodnotenia na konci mesiaca a po prepočítaní bodov v ročnom vyhodnotení sa stať najlepším Crossfiťákom nášho CROSSbeFIT centra.

Každý challenge 1-12 sa hodnotí a bude motivačne odmenený ten najlepší výkon.

Úloha: THRUSTER + BURPEES OVER THE BAR (cieľom je vykonať kombináciu cvikov Thruster /muži 29kg; ženy 18kg/ a burpees over the bar “ON TIME” v počte opakovaní 9-6-3. Burpees vykonávané kolmo k tyči).


Štartovné: vstup na skupinový CROSSFIT tréning

Priebeh: v úvode každého Crossfitového tréningu si môžete nechať zmerať svoj výkon trénerom zodpovedným za daný tréning, ktorý bude výsledky zaznamenávať do výsledkovej listiny. Na jednom tréningu má každý jeden pokus, ale počet tréningov je neobmedzený, čo umožňuje sa zlepšovať vo výkonoch počas celého obdobia prebiehajúceho challengu. Počet bodov je daný počtom opakovaní.

Účasť: zúčastniť sa môže každý, bez ohľadu na vek, s podmienkou registrácie na www.extremepark.sk, aby bol zaradený do súťaže a mal prístup k výsledkom priebežného, aj celkového poradia, ktoré si po registrácii na uvedenej stránke vie pozrieť vo svojom profile na: clen.extremepark.sk


KURZ CROSSFIT BASIC

Chceš získať cenné lekcie v teórii aj v praxi CROSSFITU a byť ako ostrieľaní borci? Ak áno, tak nešpekuluj a rovno sa prihlás na t.č. 0905 992 138 na marcový kurz, ktorý bude prebiehať od 22.03.2016 do 31.03.2016 každý UTOROK a ŠTVRTOK (8hod./mesiac) v čase od 18:00 do 20:00. Cena za kurzu pre členov: 38 €; pre nečlenov 48€. Po úspešnom ukončení kurzu získaš absolventský certifikát z CROSSbeFIT.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu