Bezplatná MHD? Mesto zisťuje pripomienky a záujem občanov


Foto: Bezplatná MHD? Mesto zisťuje pripomienky a záujem občanov Foto: čitateľ
V rámci predvolebného boja si stanovil súčasný primátor Igor Choma za jeden zo sľubov pre Žilinčanov aj bezplatnú MHD. Tá mala platiť pre všetkých občanov, ktorí majú vyrovnané podlžnosti voči mestu Žilina a tiež Dopravnému podniku Mesta Žilina. Plány mesto dlho odkladalo, teraz to však vyzerá, že by sa myšlienka mohla začať realizovať v blízkej budúcnosti.

“Súčasné vedenie mesta Žilina má záujem, aby sa v dohľadnej dobe zaviedla na území mesta bezplatná hromadná doprava pre Žilinčanov, ktorí nemajú podlžnosti voči mestu a Dopravnému podniku mesta Žiliny s.r.o. Pristúpiť k takémuto kroku však nie je jednoduché, preto nás zaujíma, čo si myslíte o bezplatnej hromadnej doprave,” uvádza mesto na stránkach Radničných novín.

Máte pripomienky? Zašlite ich elektronicky alebo poštou

Mesto očakáva názory občanov, zasielať ich môžete elektronicky alebo prostredníctvom písanej korešpondencie. “Svoje názory, podnety, ale i pripomienky na pripravovanú bezplatnú hromadnú dopravu v Žiline môžete zasielať prostredníctvom e-mailu na bezplatnamhd@zilina.sk a tiež poštou na adresu: Mestský úrad v Žiline, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31, Žilina (na obálku vyznačte “BEZPLATNÁ MDH”),” uzatvára oznam mesto.

Vyjadrite svoj názor v diskusii na Facebooku alebo tu na stránke







Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu