Exkluzívne: Vývojári zo Žiliny chystajú BLINNKER - celosvetovú sociálnu sieť pre motoristov


Foto: Exkluzívne: Vývojári zo Žiliny chystajú BLINNKER - celosvetovú sociálnu sieť pre motoristov
Galéria: 7 fotiek

Ambiciózny projekt s názvom BLINNKER sa podarilo rozohrať partii vývojárov zo Žiliny. Celosvetová sociálna sieť pre motoristov stihla za krátky čas zaujať investorov, automobilky a dokonca aj Microsoft. V čom je projekt, ktorý okrem webovej verzie podporuje aj všetky mobilné platformy, unikátny a zaujímavý?

Udalosti z ciest vidíte na mape

BLINNKER ašpiruje vďaka svojej multifunčknosti na skutočne úspešný projekt, ktorý budú využívať všetky skupiny motoristov. Predáte tu svoje auto, pochválite sa novými úpravami, sledujete dianie na cestách a aktívne ho tvoríte či diskutujete o svojej obľúbenej automobilovej značke a jej novinkách.

Jednou z najväčších výhod oproti dopravným správam napríklad na facebooku je, že priamo z mobilu zadáte dopravnú udalosť na mapu podľa aktuálnej polohy. Vďaka tomu ju budú vidieť šoféri, ktorí miestom budú prechádzať, alebo sa ešte len na cestu cez úsek chystajú. Funkcia Traffic Line zobrazuje dopravné udalosti okolo vás a v reálnom čase. Vo vami zvolenom okruhu si tak ľahko pozriete všetko, čo sa na cestách práve deje.  Na webe si jednoducho vyfiltrujete dopravné udalosti podľa času a polohy.



BLINNKER zaujal automobilky aj Microsoft

Pozitívny ohlas dokázal projekt získať aj napriek tomu, že sa zatiaľ nachádza vo vývojovej a testovacej fáze. Od Microsoftu má žilinský tím prísľub 120 000 dolárov na rok pre využitie Azure cloud platformy. Skvelé reakcie a spätnú väzbu získali vývojári aj od samotných automobiliek na IAA vo Frankfurte.

„Dodalo nám to ešte viac síl a na webovej verzii aj aplikáciach usilovne pracujeme. Motoristom Blinnker šetrí čas, napríklad pred vypršaním PZP automaticky ponúkne najvýhodnejšiu ponuku od najznámejších poisťovní alebo upozorní na končiacu STK. Unikátnou funkciou je aj odosielanie správ vodičom anonymne na ŠPZ alebo nájdenie pomoci na ceste v prípadoch, kedy ste mimo mesta,“ predstavuje novinku s vysokým potenciálom CEO BLINNKER-u, Martin Szotkovski.

Zapojiť sa do testovania betaverzie môžete aj vy, bude  dostupná v termíne do konca októbra 2015.

Registrovať sa môžete už teraz na webe https://www.blinnker.com/, prvých 1000 testerov získava zaujímavé benefity.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok