Na ceste I/18 pod Strečnom v smere z Martina do Žiliny prebiehajú práce, vodiči by mali zvýšiť pozornosť


Foto: Na ceste I/18 pod Strečnom v smere z Martina do Žiliny prebiehajú práce, vodiči by mali zvýšiť pozornosť Foto: Facebook/Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis.

Pri prechádzaní po ceste prvej triedy I/18, Dubná Skala, by mali vodiči dnes 8. septembra rátať s možným zdržaním. O obmedzení na hranici okresov Martin a Žilina informovala polícia Žilinského kraja vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Zmeny cestnej premávky ovplyvňujú práce na oprave povrchu vozovky a odstavnej plochy. „Cestná premávka v smere Martin - Žilina bude usmernená dočasným dopravným značením a dopravnými zariadeniami do jedného jazdného pruhu,“ spresňuje polícia.

Vodiči by pri prechádzaní predmetným úsekom mali zvýšiť pozornosť a zároveň pristupovať k vzniknutej situácii s trpezlivosťou a ohľaduplnosťou. Polícia zároveň apeluje na rešpektovanie prenosného dopravného značenia a prítomných regulovčíkov.

Aktuálnu situáciu monitoruje aj facebooková dopravná stránka Ako je na tom Strečno?, ktorá v príspevku uverejnila aj fotografie priamo z miesta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu