Svetelná signalizácia na frekventovanej križovatke v Martine opäť funguje, rekonštrukcia skončí skôr


Foto: Svetelná signalizácia na frekventovanej križovatke v Martine opäť funguje, rekonštrukcia skončí skôr Foto: google.com

V Martine niekoľko dní nefungovala svetelná signalizácia na križovatke frekventovanej cesty prvej triedy I/65 D s ulicami Mládeže a Červenej armády. Vypnuté semafory spôsobovali na tomto úseku cesty chaos, ktorý viedol k spomaleniu premávky počas dopravnej špičky.

Svetelná signalizácia bola dočasne nefunkčná z dôvodu jej rekonštrukcie. Tá začala v utorok 19. júla a podľa zhotoviteľa mala byť ukončená najneskôr do konca mesiaca. Mesto Martin však v piatok 22. júla uverejnilo oznam o opätovnom spustení semaforov. Rekonštrukčné práce, ktoré prebiehali najmä v nočných hodinách, sa podarilo skrátiť o týždeň oproti predpokladanému termínu ich ukončenia.

„Od dnešného dňa je svetelná signalizácia opäť v prevádzke. Práce v danom úseku budú ešte pokračovať počas nasledujúceho týždňa bez obmedzenia dopravy a bez vypínania svetelnej signalizácie,“ informovalo mesto Martin účastníkov cestnej premávky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu