Doprava medzi Žilinou a Martinom bude počas leta obmedzená, dôvodom je oprava mosta na Košickej ulici


Foto: Doprava medzi Žilinou a Martinom bude počas leta obmedzená, dôvodom je oprava mosta na Košickej ulici Foto: KR PZ Žilina

Doprava na hlavnom ťahu medzi Žilinou a Martinom je opäť čiastočne obmedzená. Dôvodom tentokrát našťastie nie je nehoda, ale opravné práce na žilinskom moste. O rekonštrukcii a dopravných obmedzeniach informovalo príspevkom na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Dnes 13. júla začala rekonštrukcia mostných záverov na žilinskom úseku cesty prvej triedy I/18 na Košickej ulici. Opravné práce na frekventovanom moste ponad Rosinskú cestu majú prebiehať v dvoch etapách.

Počas prvej fázy, ktorá začala dnes a potrvá do 31. júla, bude opravovaná časť mosta v smere zo Žiliny do Martina. Druhá etapa rekonštrukcie sa presunie na opačnú stranu mosta. Doprava bude v tomto úseku čiastočne obmedzená až do 21. augusta.

„Cestná premávka bude usmernená dočasným dopravným značením a dopravnými zariadeniami do jedného jazdného pruhu pre smer Žilina – Martin. Smer Martin – Žilina bude premávka presmerovaná na obchádzkovú trasu cez Celulózku po ceste III/2084,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu