Žilinská nemocnica pokračuje v obnove priestorov pre personál, tentokrát sa modernizovalo na chirurgii


Foto: Žilinská nemocnica pokračuje v obnove priestorov pre personál, tentokrát sa modernizovalo na chirurgii Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline pokračuje naplno v rekonštrukciách priestorov slúžiacich personálu. Aktuálne bolo na prvom poschodí oddelenia chirurgie zrealizovaných niekoľko ďalších zmien.

V sesterskej miestnosti vymenili a nainštalovali novú linku s prehľadnými skrinkami či zásuvkami, celú miestnosť vymaľovali a vymenili podlahu.

„V modernizáciách pre zdravotníkov aj nezdravotníkov sme neskončili. Naďalej prebieha veľká obnova šatní v pavilóne pediatrie a nové šatne čakajú napríklad aj ošetrovateľov interného oddelenia. Ďakujeme opäť našim chlapcom z oddelenia hospodárskych a stavebných činností a kolegom z oddelení za trpezlivosť počas obmedzení stavebných prác,“ spresňuje nemocnica na sociálnej sieti.

Začiatkom júna sa rozbehli aj práce v suteréne pavilónu pediatrie, kde prebieha modernizácie šatne pre detský ošetrovateľský personál. Priestory boli tmavé, chladné a so starým vybavením, preto bola ich obnova viac než nevyhnutná.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu