Žilinská nemocnica tento rok ocení najlepšie zdravotné sestry až v siedmych kategóriách


Foto: Žilinská nemocnica tento rok ocení najlepšie zdravotné sestry až v siedmych kategóriách Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina každoročne oceňuje najlepšie zdravotné sestry z jednotlivých oddelení. Sestry roka 2021 už nemocnica pozná, zamestnanci a verejnosť sa ich mená dozvedia už čoskoro na slávnostnom vyhodnotení. Žilinská nemocnica sa o túto dobrú správu podelila v príspevku na sociálnej sieti.

Slávnostné vyhodnotenie a oceňovanie najlepších zdravotných sestier sa bude konať vo štvrtok 16. júna v športovom areáli v Bánovej. Víťazi jednotlivých kategórií boli vybraní pomocou tajného hlasovania ostatných zamestnancov oddelení nemocnice. 

„Zamestnanci jednotlivých oddelení majú za sebou tajné hlasovanie o svoju Sestru roka 2021 aj Sestru roka COVID a my už poznáme výsledky. Mená laureátok síce držíme v tajnosti, no prezradíme, že tento rok sa môžete tešiť aj na niekoľko noviniek,“ prisľúbila žilinská nemocnica.

Tento rok budú sestričky ocenené až v siedmych kategóriách. Okrem sestry roka, nováčika roka a siene slávy sestier žilinskej nemocnice pribudli kategórie ambulantná sestra roka, praktická sestra roka, manažérka roka a sestra roka Covid. Najlepšie zdravotné sestry dostanú ako ocenenia krásnych ručne maľovaných anjelikov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu