Výrobca automobilových komponentov daroval Diecéznej charite v Žiline desať počítačov


Foto: Výrobca automobilových komponentov daroval Diecéznej charite v Žiline desať počítačov Foto: Facebook/Diecézna charita Žilina

Spoločnosť Hyundai Transys Slovakia s.r.o., ktorá sa zaoberá výrobou automobilových komponentov, obdarovala Diecéznu charitu v Žiline. Dobročinná organizácia sa o túto skvelú správu s verejnosťou podelila v príspevku na sociálnej sieti.

Vo štvrtok 5. mája venovala spoločnosť Hyundai Transys Slovakia s.r.o. Diecéznej charite Žilina desať počítačov značky HP G400 SFF. Výrobca automobilových komponentov týmto darom výrazne pomohol charite s administratívou a momentálne aj so vzdelávaním a pomocou utečencov z Ukrajiny.

„Za túto vašu štedrosť sme veľmi vďační a vážime si ju. Chceli by sme vás informovať, že tieto počítače budú súčasťou Vzdelávacieho centra a Charitného centra podpory, kde budú využívané najmä pre potreby vzdelávania odídencov z Ukrajiny a na administratívne služby, ktoré sú potrebné na poskytovanie pomoci a zabezpečenie chodu celého centra,“ vyjadrila svoju vďaku charita.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu