Vychádzal s autom z parkoviska pri nemocnici a na trčiacom kuse železa odtrhol výfuk


Foto: Vychádzal s autom z parkoviska pri nemocnici a na trčiacom kuse železa odtrhol výfuk
Galéria: 4 fotky

Čitateľ Július chcel upozorniť všetkých, ktorí využívajú parkovisko pri Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline, na Spanyolovej ulici a preto nám poslal tip. So svojim autom zaparkoval ako obvykle na parkovisku. Nevšimol si však trčiace železné rúry, ktoré boli pravdepodobne kedysi súčasťou oplotenia.

Tieto železá sú tak ostré, že ak by ste ich trafili kolesom, určite by ste museli odísť na rezerve. Julo mal však väčšiu smolu. Pri vychádzaní z parkovacieho miesta zachytil výfuk. Ako sám opisuje, nadšený veru nebol, pretože servis ho stál 30 eur.

“Mám ešte prasknutý zadný podnárazník, ale to riešiť nejdem, pretože to nie je vidno a navyše tam by ma vyšla oprava na 100 euro,” opisuje.

Nárok na náhradu škody však nemá. Nejedná sa totiž o oficiálne parkovisko. Navyše pri vstupe je umiestnená tabuľa, ktorá jasne hovorí, že vjazd a parkovanie je len na vlastné riziko.

Julovi tak ostáva len dávať si pozor. Preto sa rozhodol upozorniť všetkých, ktorí na tomto mieste parkujú, aby neprišli k podobnému nešťastiu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Čitateľ