V sobotu ráno odštartuje rekonštrukcia železničného priecestia na Bratislavskej, cestu uzavrú na päť dní


Foto: V sobotu ráno odštartuje rekonštrukcia železničného priecestia na Bratislavskej, cestu uzavrú na päť dní Foto: ilustračné / odkazprestarostu.sk

V sobotu 16. októbra štartuje na Bratislavskej ulici v Žiline rekonštrukcia železničného priecestia. Motoristov čakajú obmedzenia v podobe päťdňovej úplnej uzávierky cestnej komunikácie. Obmedzená bude aj premávka mestskej hromadnej dopravy na autobusovej linke č. 24.

Rekonštrukčné práce, ktoré budú realizovať Železnice Slovenskej republiky (ŽSR), sú naplánované v termíne od 16. októbra - 07:00 hod. do 21. októbra - 07:00 hod.

Autobusová linka č. 24 bude z tohto dôvodu medzi zastávkami Hollého a Oceliarska vedená po obchádzkovej trase. Zastávka Bratislavská nebude počas realizácie opráv obsluhovaná a bude vynechaná bez náhrady. Cestujúci musia na nástup a výstup využiť priľahlé zastávky Hollého alebo Oceliarska.

Vzhľadom na vyťaženosť obchádzkových trás môže na linke vzniknúť meškanie. Dopravný podnik mesta Žiliny preto upozorňuje cestujúcich, aby zohľadnili uvedené informácie pri plánovaní svojej cesty.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Žilina