Pre vysoký počet osôb na testovaní v nemocnici môžete využiť registráciu a vyhnúť sa riziku nevybavenia


Foto: Pre vysoký počet osôb na testovaní v nemocnici môžete využiť registráciu a vyhnúť sa riziku nevybavenia Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Počet záujemcov o antigénové testovanie v žilinskej nemocnici začína stúpať. Dôvodom je najmä zhoršujúca sa situácia, sprísňovanie protipandemických opatrení ako aj najnižšia cena za test v rámci mesta Žilina. Pred príchodom na odberné miesto FNsP Žilina sa preto odporúča využiť možnosť registrácie.

Záujemcovia o testovanie sa tak vyhnú dlhému čakaniu v rade s následným rizikom nevybavenia sa. Možnosť objednania je sprístupnená cez centrálny systém na stránke covidforms.nczisk.sk/covid-19-patient-form_ag.php.

„Skutočne nás mrzí, že sme jediné mobilné odberové miesto s najnižšou cenou AG testovania v okolí a súkromné pracoviská si svoju cenu stále držia vyššie. Kapacitne a personálne robíme, čo môžeme, aby sme vôbec zabezpečili personál na oddelenia a posilniť navyše MOM je pre nás veľmi náročné,“ uvádza nemocnica na sociálnej sieti.

Vedenie nemocnice chce vyjsť v ústrety všetkým, ktorí majú záujem o testovanie a preto od zajtrajšieho dňa dopĺňa personál. Zároveň dôjde k rozdeleniu AG MOM na dve bunky - samostatne pre objednaných (1) a samostatne pre neobjednaných (3).


„Prosíme vás však, vyjdite v ústrety aj vy nám a OBJEDNAJTE sa na presný termín. Ušetríte tým čas sebe a uľahčíte prácu pre náš testovací tím. Do konca týždňa máme ešte viac ako 400 voľných miest,“ dodáva žilinská nemocnica.

AG testovanie vo FNsP Žilina prebieha v čase:

  • PO-PIA - 06:30 - 11:45 /  12:30 - 14:45
  • SO-NE - 06:30 - 10:15 
  • sviatky a dni pracovného pokoja - zatvorené

Od soboty 11. septembra došlo vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline k sprísneniu opatrení a zákazu návštev pacientov na lôžkových oddeleniach. Dôvodom je zhoršenie epidemiologickej situácie a nárast počtu COVID pacientov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline