Rap Station vol. 3 so Slam poetry SK v Žiline už v piatok 25. júna. Vrátane Tona S, Decka, DJ Lkamu a DJ Veca


Foto: Rap Station vol. 3 so Slam poetry SK v Žiline už v piatok 25. júna. Vrátane Tona S, Decka, DJ Lkamu a DJ Veca

Špeciálna open air akcia plná namakaného slovenského rapu v spolupráci s Rap Station a Slam poetry SK zavíta do Žiliny už v piatok 25. júna o 19:00 hodine na Stanici Žilina-Záriečie.

„Večer naštartujeme už o niečo skôr. Ako prví stejdž obsadia slameri so žánrom, od ktorého môžete čakať čokoľvek. Poéziu, stand up, divadlo bez kostýmov, rap… Po nich to rozbalíme s Tono S. & DJ Lkama + Decko ako špeciálny hosť. A o parádnu afterku sa na bare postará DJ Vec,“ pozývajú organizátori.

Tono Suchota (aka Tono S.) patrí medzi najoriginálnejších textárov na slovenskej rapovej scéne. Je aktívny už od prelomu rokov 1999/2000, o. i. ako člen dnes už legendárneho zoskupenia GR Team (Gramo Rokkaz Team), či v známom projekte Ultrazvuk (s Vecom). Majster slova “Pán Člajn” k nám príde so svojim najnovším počinom v asistencii DJa a producenta Lkama.

DÁTUM
Piatok 25. 6. 2021


ČAS
19:00

MIESTO
Stanica Žilina-Záriečie

LINE UP
19:00 Slam poetry (open air pod Rondlom)
21:00 Tono S & DJ Lkama + špeciálny hosť Decko (open air pod Rondlom)
22:00 DJ Vec (afterparty, bar)

Lístky si môžete zakúpiť na www.stanica.skCena lístkov na celú akciu je predpredajová, na mieste bude vstupné vyššie. Ak plánujete prísť iba na “afterku”, zmestíte sa len ak to kapacita dovolí. Vstupné je v takom prípade 5 eur. Odkaz na Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/510468296752497

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Miesto: Stanica Žilina-Záriečie
Dátum: 25.06.2021 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Stanica Žilina-Záriečie