Nová predajňa PROPYRO v Žiline: Široká ponuka kompaktov za najlepšie ceny a odborné poradenstvo


Foto: Nová predajňa PROPYRO v Žiline: Široká ponuka kompaktov za najlepšie ceny a odborné poradenstvo

S príchodom nového roka sa spájajú aj oslavy so zábavnou pyrotechnikou, v Žiline už niekoľko dní funguje špecializovaná predajňa zábavnej pyrotechniky PROPYRO na Kragujevskej ulici č.9. Nájdete v nej široké množstvo jedinečných kompaktov, rakiet, fontán, rímskych sviec či prskaviek.

Vybrať najvhodnejšie kompakty, teda ľudovo povedané ohňostroje “na jedno zapálenie”, vám pomôžu odborníci. Tí majú bohaté skúsenosti s organizáciou profesionálnych ohňostrojových predstavení a teraz prinášajú zákazníkom kvalitnejšiu pyrotechniku za podstatne nižšiu cenu ako napríklad v obchodných reťazcoch. 

Tohtosezónne top produkty majú jedinečnú potlač “Pyrospecial” a nájdete ich len vo vybraných piatich predajniach na Slovensku. Jednou z nich je aj PROPYRO v Žiline:

„Na túto sezónu sme vybrali ako špeciálne dva produkty - 25 ranový kompakt s priemerom 50 mm stojí 36,99, druhý kompakt má 100 rán s priemerom 20 milimetrov a stojí 19,99. Za túto cenu dostanete inde napríklad len 64 rán, tieto výrobky patria medzi cenovo najdostupnejšie na Slovensku,“ vysvetľuje Jozef Možucha z predajne PROPYRO.

Dve tohtoročné špeciálne novinky PYROSPECIAL

Jednoznačnou výhodou návštevy predajne je okrem bezpečnosti produktov aj poradenstvo - spoločnosť PROPYRO totiž zabezpečovala minuloročný mestský ohňostroj, ktorý pritiahol do centra Žiliny tisíce ľudí.

S výberom tej najvhodnejšej pyrotechniky vám poradí profesionál, ktorý sa podieľal napríklad aj na KIA OPEN DAY 2019 ohňostroji. 


Ak chcete byť na Silvestra neprehliadnuteľní, určite vás zaujme kráľ kompaktov SWAG - má 600 rán a celá show trvá takmer 7 minút. Okrem toho v predajni od 28. decembra zakúpite aj petardy.

Nákupmi v kamennej predajni máte možnosť zapojiť sa do súťaže o ďalšie ceny. Ak vám otvárací čas nevyhovuje, stačí si na e-shope vybrať produkty a pre objednávku si v predom dohodnutom čase prísť. 

4 spôsoby, ako nakúpiť v PROPYRO

• nákup v kamennej predajni na ulici Kragujevská - denne od 10:00 do 18:00 aj počas víkendov
• nákup cez e-shop s garantovaným dodaním pre objednávky do 27. decembra, nad 50 eur je doprava zadarmo
• nákup cez e-shop a následné vyzdvihnutie tovaru na predajni - do 21. decembra do 18:00
• nákup cez e-shop aj po 27. decembri - len vybrané okresy BY, ZA, PB, KNM, tovar bude doručovaný vlastnou dopravou od PROPYRO až do 31.12.2020 

Najistejšia možnosť je nakúpiť zábavnú pyrotechniku v predstihu na kamennej predajni do 21. decembra 2020.


Ďalšie novinky, súťaže a náhľady produktov nájdete aj na e-shope www.propyro.sk a instagrame @propyro_sk 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PROPYRO