V obchodnom centre MAX otvorili nový komiksový obchod pre fanúšikov filmov a fantasy


Foto: V obchodnom centre MAX otvorili nový komiksový obchod pre fanúšikov filmov a fantasy

V žilinskom obchodnom centre MAX bol otvorený nový komiksový obchod, aký na Slovensku len tak ľahko nenájdete. Za nápadom stoja dvaja mladí Žilinčania, ktorí sa pred približne tromi rokmi rozhodli pretaviť svoju záľubu v komiksoch do niečoho väčšieho. Na začiatku tak rozbehli internetový obchod jjkomiks.sk.

Po neustále rastúcom záujme nedávno rozšírili svoj nápad o kamennú predajňu so širokým výberom produktov, ktoré určite potešia každého malého aj veľkého fanúšika filmov či fantasy. Obchod nájdete na prvom poschodí ZOC MAX hneď vedľa reštaurácie La Cultura.

Obchod s ponukou, ktorá osloví všetky vekové kategórie

Na výber sú desiatky rôznych komiksov v Slovenčine, Češtine ale aj v Angličtine a to aj v klasickej forme zošitovky, ktorú už možno poznáte z filmov či seriálov. Predajňu s podobnou ponukou a zameraním, ako má JJkomiks, nájdete najbližšie už len v hlavnom meste.

„Aj keď máme v ponuke hneď niekoľko komiksov pre mladších ako napr. Mimoni, Ľadové kráľovstvo, Minecraft, My little pony či Mladí titani, na svoje si prídu aj dospelí. Príbehy s hrdinami ako Batman, Daredevil, Wolverine či Hellboy rozhodne zaujmú svojim príbehom a kresbou aj dospelých čitateľov,“ hovorí Jakub, prvý z dvojice majiteľov.

Samozrejmosťou je široký výber príbehov so známymi postavami od Marvelu či DC, ako napríklad Avengers, Deadpool, Iron Man, Harley Quinn, Flash či Wonder Woman.

Komiksy, knižné tituly a zberateľské predmety

Predajňa je zameraná nielen na komiksy ale aj na knižné tituly z kategórie fantasy, zberateľské figúrky, tričká, hrnčeky či prívesky a rôzne doplnky. Mnohých určite oslovia aj tričká s logami obľúbených hrdinov.

„Máme aj rôzne iné doplnky, nie len z obľúbených svetov DC a Marvel. Komiksového spracovania sa dočkali mnohé známe filmy či seriály, ktoré rozhodne budete poznať ako Stranger Things, Doctor Who, Rick and Morty, The Simpsons, Zaklínač, Predátor, Živí mŕtvi či Star Wars,“ spresnil druhý z majiteľov Ján.

V mnohých prípadoch slúžia komiksy aj ako predloha pre filmy či seriály. Inak tomu nebolo ani pri tituloch Sin city, Hellboy, Muži v čiernom, The Boys alebo V ako Vendetta. Netreba zabúdať aj na populárnu Mangu ako Naruto, My Hero Academy, Ghost in the Shell či Sherlock, ktorá je predlohou obľúbených Anime filmov.

Popri nakupovaní môžete navyše kedykoľvek prehodiť pár slov s priateľskou obsluhou o aktuálnych novinkách, komiksoch, filmoch či seriáloch, ktoré máte radi. Otvorené je každý deň od 09:00 hod. do 21:00 hod.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR jjkomiks.sk