Charitatívny nočný beh Zebra Night Run sa tento rok uskutoční v Turčianskych Tepliciach a Martine


Foto: Charitatívny nočný beh Zebra Night Run sa tento rok uskutoční v Turčianskych Tepliciach a Martine

Už tretí rok sa uskutoční charitatívny nočný beh s názvom Zebra Night Run, výťažok zo štartovného poputuje na pomoc Centrum pre deti a rodiny Martin. Beh sa tento rok uskutoční na dvoch miestach - 29. augusta 2020 v Turčianskych Tepliciach a 12. septembra 2020 v Martine. 

„Zariadenie je zriadené na účel vykonávania opatrení dočasne nahrádzajúcich dieťaťu jeho prirodzené rodinné prostredie alebo náhradné rodinné prostredie na základe rozhodnutia súdu. Centrum vykonáva opatrenia pobytovou formou, ambulantnou formou a terénnou formou. Vykonávame pobytové opatrenia pre dieťa a plnoletú fyzickú osobu, ktorou je mladý dospelý, po ukončení pobytového opatrenia súdu nadobudnutím plnoletosti dieťaťa,“ vysvetľujú organizátori.

Obe trasy majú svoje špecifiká, trasa v Turčianskych Tepliciach sa z veľkej časti beží cez les, s čím je spojený vyšší stupeň adrenalínu. Aj napriek tomu je ale vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých bežcov. 

Trasa v meste Martin je situovaná prevažne v rovinatej a trávnatej časti v okolí mesta. Oba behy majú rozdelené trasy na 10 km a 5 km. Zároveň bola znížená veková hranica pre bežcov a behu sa môžu zúčastniť bežci v kategórii Teenager od 13 do 17 rokov a taktiež bežci kategórie Junior vo veku od 8 do 12 rokov na vzdialenosti 750m.  


Podujatie je kompletne technicky zabezpečené vrátane čipovej technológie na meranie času, svetelnej a hudobnej techniky, stánok s občerstvením a ďalšie. 

Bližšie informácie nájdete aj na  

Zebra Night Run Martin
Zebra Night Run Turčianske Teplice


Miesto: Turčianske Tepllice
Dátum: 29.08.2020 - 15:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu