KSF DOXX ŽILINA: Ostrák hattrickom zostrelil Prievidzu


Foto: KSF DOXX ŽILINA: Ostrák hattrickom zostrelil Prievidzu

V poslednom kole sme vycestovali do Prievidze. Na našej palubovke nás Prievidžania zaskočili kvalitnou hrou a preto sme im chceli trojgólovú prehru vrátiť.

FSC Prievidza – KSF Doxx Žilina 2:6 (1:2)

GÓLY: Knob, Gendiar - Ostrák 3, Holák, Kudelka, O. Volek
Prievidza: Trnka – Gendiar, Madarász, Krutý, Čampiš, Fotso Kamdem, Knob, Tkáč, Rybár
Doxx: Juháš – O. Volek, M. Volek, Holák, Halama, Lazar, Kudelka, Ostrák, Kabašta, Hlucháň

Úvod posledného duelu nám vyšiel výborne. V 4. nás do dvojgólového trháku poslal najmladší hráč na ihrisku OSTRÁK. Najprv využil výbornú rozohrávku Juhása a povedľa vybehnutého brankára trafil presne a o niekoľko sekúnd neskôr bez problémov zakončil individuálnu akciu O. Voleka – 0:2. O minútu mohlo byť 0: keď O. Volek naservíroval Kabaštovi, jeho strela skončila iba na brvne. Hral sa otvorený futsal, oba tímy mali veľké diery v obrane, po zmätkoch v tej našej znížil Knob na rozdiel jediného gólu – 1:2. Prvý polčas sa hral hore-dole, šance boli na oboch stranách, od nás mali najbližšie k tretiemu gólu Lazar, ktorý trafil žrď, okrem neho sa v čistých šanciach ocitli Holák, M. Volek a Ostrák, skóre ostalo nezmenené. Na druhej strane hýril aktivitou najmä Kandem a tak musel byť Juhás neustále v strehu.

Po zmene strán sme začali náporom. Skórovať mohol Holák, jeho strelu domáci brankár zneškodnil. Onedlho však už bola naša snaha korunovaná tretím gólom, keď sa opäť presadil OSTRÁK. Ten si postavil k rozohrávke priameho kopu a tvrdou strelou zavŕšil hattrick – 1:3. Hru sme mali pod kontrolou, súper si napriek tomu vedel vytvoriť strelecké pozície, dobrú fazónu potvrdzoval počas celého duelu brankár Juhás. V 27. sme sa ujali trojgólového vedenia, po spolupráci s Halamom dorazil loptu za bránu HOLÁK – 1:4. Súper vyzeral odovzdane, po súboji, ktorý výrazne zaváňal faulom sa však presadil Gendiar a dostal domácich opäť do hry – 2:4. Upokojenie mohol priniesť O. Volek, v dvoch zakončeniach ho vychytal domáci brankár. Podobne v dobrých šanciach pochodili aj Kudelka s Hlucháňom. Definitíva padla až v úplnom závere – v predposlednej minúte dorazil Hlucháňovu nahrávku nekrytý KUDELKA do prázdnej brány a v poslednej minúte po prieniku cez domácu obranu stanovil na konečných 6:2 O. VOLEK.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu