Žilinské kvetinárstvo Kukučka robí radosť originálnymi kyticami z čerstvých kvetov už tretí rok


Foto: Žilinské kvetinárstvo Kukučka robí radosť originálnymi kyticami z čerstvých kvetov už tretí rok

Kvety sú ideálnym darom pre každú ženu, bez ohľadu na jej vek. Dokážu prekvapiť, potešiť aj dojať a niekedy dokonca prezradia oveľa viac než slová. Darovať krásnu kyticu je možné pri akejkoľvek príležitosti - na narodeniny, pri oslavách alebo len v obyčajný deň ako prejav lásky a vďaky.

Žilinské kvetinárstvo Kukučka robí radosť svojimi originálnymi kyticami a darčekovými boxami už tretí rok. Majiteľky Veronika a Lucia sú zákazníkom k dispozícii aj v čase pandémie, okrem donášky v rámci mesta majú preto otvorenú aj svoju prevádzku na sídlisku Hájik.

Ak nemáte možnosť stretnúť sa s blízkymi, šikovné ženy z Kukučky vybavia všetko za vás. Milý darček v podobe kytičky z čerstvých rezaných kvetov môžete nechať doručiť domov alebo do práce. 

„Fungujeme naplno aj počas obmedzení spojených s nákazou koronavírusu. Robíme donášky v Žiline a okolí, tiež máme otvorené naše útulné kvetinárstvo, kde si môžu zákazníci vybrať so širokého sortimentu najčerstvejších rezaných kvetov, či nakúpiť letničky a skrášliť si tak svoj balkón,“ uvádza kvetinárka Veronika.

Pokiaľ chcete Kvetinárstvo Kukučka navštíviť osobne a vybrať si zo širokej ponuky kvetov, nájdete ho na ulici Baničova 3392/27 na sídlisku Hájik. Prístup k prevádzke je možný aj autom, to pohodlne zaparkujete pred vchodom. Príjem objednávok prebieha aj prostredníctvom telefónneho čísla 0950 853 563.

„Obmedzenia sa najviac dotýkajú práve starších, a niektorí z nás sa nemôžu stretávať osobne. Práve pre tieto prípady je tu naša donáška, ktorá určite milo prekvapí a poteší. Kytičku doručíme domov, alebo do práce. Tieto okamihy nás rovnako napĺňajú šťastím a motivujú stále naše služby zlepšovať,“ dodáva Lucia, druhá z dvojice majiteliek.

V Kukučke sú prvoradé čerstvosť a lokálnosť

Ponuka žilinského kvetinárstva je postavená na prírodných a sezónnych kvetoch a materiáloch. Kvetinárky uprednostňujú predovšetkým lokálne vypestované kvety, ktoré pochádzajú priamo zo Žiliny. Podľa ich slov je poznať rozdiel už na prvý pohľad, napríklad takéto tulipány vydržia vo váze aj dva týždne.

V Kukučke sa snažia v čo najväčšej možnej miere podporovať lokálnych dodávateľov, a to nielen v prípade kvetov, ale aj čerstvo praženej kávy a kvalitnej čokolády, ktorú nájdete v ponuke.

Okrem kvetov na všetky príležitosti si môžete objednať aj svadobnú výzdobu alebo výzdobu akejkoľvek malej aj veľkej, súkromnej či firemnej udalosti.

V Kukučke vám pre každú príležitosť vytvoria jedinečný mix na mieru vašim požiadavkám a preferenciám. Majiteľky sa vždy inšpirujú najnovšími trendmi, ktoré idú ruka v ruke s vkusnosťou. Rozprávať by o tom mohli klienti z desiatok úspešných svadieb a udalostí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kvetinárstvo Kukučka