Žilinskí kriminalisti a policajti vykonali ďalšiu protidrogovú raziu, zadržali pri nej 33-ročnú ženu


Foto: Žilinskí kriminalisti a policajti vykonali ďalšiu protidrogovú raziu, zadržali pri nej 33-ročnú ženu Foto: ilustračné

V utorok 5. mája 2020 vykonali žilinskí kriminalisti spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline ďalšiu akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Po vykonaní prehliadky bytu v centre mesta odviedli v putách jednu ženu.

„Počas akcie policajti zadržali 33-ročnú ženu a zaistili kryštalický aj rastlinný materiál, ktorý bude zaslaný na expertízne skúmanie. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bola zadržaná žena so súhlasom prokurátora prepustená na slobodu,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

V súvislosti s prípadom vykonáva polícia intenzívne vyšetrovanie vo veci drogovej trestnej činnosti. Z tohto dôvodu v súčasnosti bližšie informácie neposkytuje. Za posledné dni ide už o tretí prípad, kedy bola počas takejto akcie zadržaná žena.

Začiatkom mája sa uskutočnili dve na sebe nezávislé policajné akcie zamerané na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. V obidvoch prípadoch bola polícia úspešná, zadržala dve dílerky drog vo veku 25 a 37 rokov. Obe ženy prechovávali počas zásahov u seba pervitín.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina