V centre Žiliny si doprajete moderné LPG ošetrenia, vytvarujú vám dokonalú postavu bez celulitídy


Foto: V centre Žiliny si doprajete moderné LPG ošetrenia, vytvarujú vám dokonalú postavu bez celulitídy

Celulitída je estetický problém, ktorý v dnešnej dobe trápi väčšinu žien, pričom viditeľnejší je najmä v letných mesiacoch. S blížiacim sa príchodom teplých dní si začíname všímať nedostatky na vlastnom tele a niektorí hľadajú riešenia, ako sa ich zbaviť. Príznaky je možné zmierniť rôzne, napríklad pravidelným cvičením.

Pri celulitíde nejde v skutočnosti len o problém s tukom, takzvaná pomarančová koža vzniká z dôvodu nedostatočnej schopnosti organizmu zbaviť sa prebytočného odpadového materiálu, toxínov a kyselín.

Ženy míňajú často stovky eur na rôzne ošetrenia a kozmetické výrobky s prísľubom potlačenia prejavov, nie všetky sú ale účinné. Priehlbinky na koži, strata elasticity a nevzhľadný efekt dokážu poriadne potrápiť myseľ.

Novinka v podobe LPG ošetrení ponúka účinné riešenie

Nová patentovaná technológia, ktorú ako jediné v Žiline ponúka Solárne a LPG štúdio Ergoline, je celosvetovým hitom v neinvazívnom zoštíhlení a omladení pokožky s rýchlymi a dlhodobými výsledkami. Ide o nenáročnú, účinnú, bezbolestnú a prírodnú metódu na ošetrenie tela i tváre prístrojom LPG Cellu M6 Alliance LAB. Výhodou je, že je vhodná pre dámy aj pánov.

Kombinácia dvoch technológií, LPG motorizovaného valčeka s motorizovanou klapkou a synchronizovaného sekvenčného vákua, poskytuje nový spôsob automatického aktivovania kožného tkaniva.

Vysoká klinická efektivita spočíva v redukcii edému lymfodrenážnou technikou, v stimulácii a normalizácii cievneho zásobenia, zlepšení bunkového metabolizmu a aktivácii lipofýzy.

Prístroj pomáha spevniť celé telo vrátane tváre, brucha, zadku alebo stehien 

Princíp LPG ošetrenia spočíva v dávkovaní vákua, vďaka čomu za pomoci špeciálnej hlavice dochádza k vzniku podtlaku na koži a zároveň jej masírovaniu špeciálnymi rolujúcimi masážami. To má za následok aktiváciu metabolizmu, okysličenie tkaniva, urýchlenie procesu lipolýzy či zlepšenie mikrocirkulácie a lymfatického toku.

Výhodou prístroja LPG Cellu M6 Alliance LAB oproti starším typom LPG je komfort prevedenia ošetrenia, rýchlejšie výsledky a vyššia intenzita, ktorá je prispôsobená konkrétnemu problému. Technika uvoľňuje tuk usadený pod najvrchnejšou vrstvou kože. Práve tento by ste veľmi ťažko odstránili diétou, cvičením či liposukciou.

Výhody LPG ošetrenia a masáže

  • cielene odstraňuje lokalizovaný tuk na ťažko dostupných miestach
  • anti-age efekt prirodzene obnovuje tvorbu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej
  • omladzuje a spevňuje pokožku, vyhladzuje efekt pomarančovej kože
  • rýchlejšie výsledky a väčšia intenzita prispôsobená konkrétnemu problému
  • vhodné pre mamičky po pôrode, ktoré majú problém s ochabnutou kožou na brušku

Prvé výsledky sa prejavujú už po troch ošetreniach

Príjemný pocit spevnenia a vypnutia pokožky je možné získať už po absolvovaní prvého ošetrenia, prvé viditeľné výsledky sa prejavia po troch ošetreniach. Pokožka je takmer o 70% hladšia a pevnejšia a rezistentný tuk je odstránený.

Efekt vyhladenej pleti vydrží 4 až 5 mesiacov, pri udržiavacích kúrach raz alebo dvakrát mesačne to môže byť až 6 mesiacov.Ošetrenie trvá 20 až 40 minút a môžete ho absolvovať kedykoľvek počas roka.

Vďaka najnovšej technológii, ktorú poskytuje Solárne a LPG štúdio Ergoline, sa výsledky prejavia oveľa skôr, ako pri starších modeloch prístrojov. Táto zásadná inovácia umožňuje veľmi rýchle zoštíhlenie a omladenie celej postavy.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Ergoline