FOTO + VIDEO: Staršiu ženu zachytil pri Tepličke nad Váhom vlak, hasiči ju našli po takmer hodine


Foto: FOTO + VIDEO: Staršiu ženu zachytil pri Tepličke nad Váhom vlak, hasiči ju našli po takmer hodine
Galéria: 5 fotiek

V sobotu 25. januára došlo v podvečerných hodinách pri Tepličke nad Váhom k zraneniu staršej ženy na železničnej trati. Doposiaľ nezistený vlak ju mal zachytiť a následne odhodiť na násyp. 67-ročná žena si pomoc privolala sama, kontaktovala najskôr svoju dcéru a tá následne zalarmovala záchranné zložky.

Po príchode na miesto hasiči ani policajti najskôr nevedeli, kde sa zranená žena nachádza. Prehľadávali okolie frekventovanej železničnej trate, na ktorej museli úplne odstaviť vlakovú dopravu. Podľa svedkov prebiehalo pátranie takmer hodinu, ženu napokon nenašli pri hlavnej trati, ale pri trati smerujúcej do zriaďovacej stanice a kontajnerového prekladiska. 



„Včera vo večerných hodinách došlo v obvode železničnej dráhy v katastri obce Teplička nad Váhom za doposiaľ nezistených okolností k zachyteniu 67-ročnej ženy doposiaľ nezisteným vlakom,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Hasiči našli nevládnu ženu pri koľajisku v strmom kopci, tam ju naložili na nosidlá a spolu s policajtmi zniesli k terénnemu vozidlu. Následne ju opatrne transportovali k vozidlu záchrannej služby. Záchranári zranenú ženu na mieste ošetrili a s poranením hornej končatiny ju transportovali do žilinskej nemocnice. Počas prevozu bola pri vedomí a v stabilizovanom stave.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Následkom nešťastnej udalosti bolo zmeškaných celkom 6 vlakov osobnej prepravy.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu