Na Orave evidujú zvýšený výskyt vlámaní do rodinných domov, zlodeji úradujú v podvečerných hodinách


Foto: Na Orave evidujú zvýšený výskyt vlámaní do rodinných domov, zlodeji úradujú v podvečerných hodinách Foto: ilustračné

Polícia v Dolnom Kubíne upozorňuje obyvateľov z okresov Dolný Kubín, Námestovo a Tvrdošín na zvýšený výskyt vlámaní do rodinných domov. Páchatelia sa zameriavajú na rodinné domy v podvečerných hodinách, ktoré majitelia opúšťajú z dôvodov účastí na svätých omšiach, rodinných návštev či večerných nákupov.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne upozorňuje občanov v súvislosti s ochranou majetku a bezpečnosťou situáciou v mestách a obciach okresov Dolný Kubín, Námestovo a Tvrdošín, že v poslednom období bol zaznamenaný v služobnom obvode okresného riaditeľstva zvýšený počet krádeží vlámaním do rodinných domov,“ uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Polícia sa preto i týmto spôsobom obracia na občanov, aby boli opatrní a všímaví, aby cudzie osoby nevpúšťali do bytov, domov a dvorov a aby o pohybe podozrivých osôb resp. cudzích motorových vozidiel vo svojom bydlisku podľa možností neodkladne informovali políciu na telefónnom čísle 158.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina