Deň krásy s konzultantkou prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind v žilinskej predajni Rosemont


Foto: Deň krásy s konzultantkou prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind v žilinskej predajni Rosemont Foto: Rosemont - bio kozmetika

Už 11. decembra 2019 máte možnosť zažiť v žilinskej predajni Rosemont - bio kozmetika na ulici Horný Val v Lombardiniho dome a dopriať si tak maximálnu starostlivosť o seba. K dispozícii vám bude konzultantka prírodnej kozmetiky značky Annemarie Börlind, ktorá vám poradí ako sa správne starať o pleť.

Čaká Vás 10% zľava na kompletný sortiment značky Annemarie Börlind, takže okrem obdarovania samého seba máte možnosť nájsť vhodné darčeky pod stromček pre svojich blízkych. 

K dispozícii budú aj vzorky a ku každému nákupu dostanete darček zdarma. Obchod Rosemont - bio kozmetika vznikol v roku 2013 a nájdete tu tie najväčšie poklady z prírodnej certifikovanej bio kozmetiky a dekoratívnej bio kozmetiky.

Školení poradcovia vám pomôžu s výberom vhodných produktov, v Rosemont nájdete známe slovenské a české značky bio kozmetiky ako Soaphoria, Ponio, Dulcia Natural, Musk, Navia, Havlíkova Apotéka či Nobilis Tilia a Danai.Nechýbajú ani svetoznáme značky, okrem Annemarie Börlind aj Urtekram či Khadi.


Kedy? 
Streda 11.12.2019 od 12.00 do 17.00 

Kde? 
ROSEMONT BIO KOZMETIKA, Horný Val 9/19, Žilina (Lombardiniho dom)

Bližšie informácie a sortiment nájdete aj na www.rosemont.sk



Miesto: Rosemont - bio kozmetika, Horný Val 9/19, Žilina
Dátum: 11.12.2019 - 12:00    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rosemont