AKTUÁLNE: Pri predajni Billa na Hlinách malo dôjsť k napadnutiu nožom


Foto: AKTUÁLNE: Pri predajni Billa na Hlinách malo dôjsť k napadnutiu nožom Foto: čitateľ

Vo štvrtok 5. septembra okolo 21:00 hod. malo dôjsť pri supermarkete Billa na Nešporovej ulici na sídlisku Hliny k napadnutiu nožom, na miesto sa po nahlásení dostavili záchranári aj polícia, ktorá miesto uzatvorila a stráži.

Z videa od nášho čitateľa je zrejmé, že záchranári zasahovali na lavičkách pri parkovisko neďaleko vchodu, na ktorých sa v minulosti zvykli zdržiavať osoby pod vplyvom alkoholu. Bližšie informácie zisťujeme. 


Aktualizácia

Polícia potvrdila, že na mieste došlo k incidentu, nateraz však neposkytla bližšie informácie: „V súvislosti s predmetnou udalosťou prebiehajú prvotné úkony a z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ uviedla Nikola Kováčová z Oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Žiline.

Podľa hovorkyne záchrannej služby boli ošetrené dve osoby, ktoré mali rezné rany:Záchranári ošetrili muža a ženu s viacpočetnými reznými ranami, obaja boli mimo ohrozenia života. Pacientov posádky previezli do nemocnice v Žiline,“ doplnila Katarína Načiniaková, hovorkyňa skupiny Falck.

Zdroj: čitateľ


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu