V obci Višňové ostreľuje neznáma osoba vzduchovou zbraňou psy, ktoré sa voľne pohybujú


Foto: V obci Višňové ostreľuje neznáma osoba vzduchovou zbraňou psy, ktoré sa voľne pohybujú

V obci Višňové vyčíňa neznáma osoba, ktorá ostreľuje vzduchovou strelnou zbraňou voľne sa pohybujúce psy. Dnes o tom informoval jeden z obyvateľov na sociálnej sieti, pričom priložil aj RTG snímky svojho psíka z veterinárnej ambulancie. Podľa reakcií ďalších obyvateľov nejde o prvý prípad, jedno zviera už streľbu neprežilo.

„Upozorňujem, že psom, ktorí sa pohybujú po Višňovom hrozí, že ich zasiahne brok zo vzduchovky. Takto dopadol náš pes, ktorý nám ušiel. Netuším, kto strieľa zo strelnej zbrane po 9 kilovom psovi, ale zrejme nebude úplne duševne v poriadku,“ napísal Matúš. Ošetrenie zraneného psíka u veterinára ho stálo 200 EUR.

Podľa tvrdení inej obyvateľky obce ide už o štvrtý prípad. Strelec používa zbraň v obývanej oblasti a strieľa na ulicu. „My sme bolí prví, jedno dievča nedávno tiež písalo, že im psa strelili a teraz vy,“ reagovala na zverejnený prípad Iveta z Višňového.

Ak žijete v uvedenej obci, dávajte si pozor na domácich miláčikov a zabezpečte si oplotenie tak, aby neušli. Neznámeho strelca ohrozujúceho bezpečnosť ľudí je potrebné čo najskôr vypátrať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Facebook