Policajná hliadka pomáhala vodičovi s defektom, jedného z policajtov popritom zachytil kamión


Foto: Policajná hliadka pomáhala vodičovi s defektom, jedného z policajtov popritom zachytil kamión Foto: Polícia

Dnes 11. januára v ranných hodinách došlo k nešťastnej udalosti na cestách v Žilinskom kraji. Policajná hliadka sa presúvala v rámci kraja a narazila najskôr na vodiča, ktorému došiel benzín. Príslušníci preto pomohli auto odtlačiť, aby netvorilo na ceste prekážku.

Následne počas ďalšieho presunu narazili na odstavený kamión s defektom. Kamión blokoval premávku v obci Ľubochňa, v okrese Ružomberok. Policajti sa pri ňom pristavili, aby pomohli situáciu riešiť.

„V Ľubochni (časť Korbelka) si všimla odstavený kamión, ktorý mal defekt a spomaľoval tak premávku. Situáciu išla riešiť. Výstražný trojuholník kamionistu mal podľa informácií na mieste spadnúť, tak ho jeden z policajtov išiel napraviť. A práve vtedy tohto riadne oblečeného policajta v služobnej reflexnej veste zachytil slovenský kamión s ukrajinským vodičom,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Policajt utrpel podľa vyjadrenia polície zatiaľ nešpecifikované zranenia, ale po nehode komunikoval a mal by byť v poriadku. Okrem toho, že policajt mal oblečený reflexný odev malo policajné vozidlo zapnuté aj majáky. Ukrajinský vodič si ho nevšimol pravdepodobne preto, že sa nevenoval riadeniu vozidla dostatočne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Polícia