Príďte sa poriadne zabaviť a vytancovať, do Žiliny zavíta Michal David a Mejdan roku 2018


Foto: Príďte sa poriadne zabaviť a vytancovať, do Žiliny zavíta Michal David a Mejdan roku 2018

Jeho hudba hrala v šatni českej hokejovej reprezentácie počas Zimných olympijských hier 1998 v Nagane, Karel Gott nechal pregravírovať svojho Zlatého slávika a daroval mu ho k 50. narodeninám, počas jeho vystúpenia sa bavia všetky vekové kategórie. Kráľ diskoték, Michal David, štartuje už na budúci týždeň trojdňový maratón koncertov Mejdan roku 2018 Christmas Tour.

Michal David rozpáli publikum v Žiline už 12. decembra

Začiatkom 80. rokov nemohol v žiadnej dievčenskej izbe chýbať plagát speváka Michala Davida. Už jeho prvý album patril k tým najpredávanejším, bodoval so skladbou Nenapovídej, do sŕdc sa zapísal aj vďaka skladbám k filmom Vítr v kapse či Diskopříběh I. a II.

V polovici 90. rokov sa mohlo zdať, že popularita českého hitmakera Michala Davida je na ústupe. Keď však v roku 1998 českí hokejisti prezradili, že práve jeho hudba znela pred každým zápasom v šatni, spevák a skladateľ sa s veľkou pompou vrátil na scénu.



Najväčšia party pre všetky vekové kategórie Mejdan roku 2018 Christmas tour štartuje už na budúci týždeň v Žiline. V programe vystúpi Michalova skupina Kvatro aj hosť Sagvan Tofi.

Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/Event/Mejdan_Roku_2018

Miesto: Žilina, Tipsport Aréna
Dátum: 12.12.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Mejdan roku