Dnes je deň, kedy je v Žiline pivo zadarmo - stačí poriadne hľadať!


Foto: Dnes je deň, kedy je v Žiline pivo zadarmo - stačí poriadne hľadať!

Na sociálnych sieťach ste si mnohí určite všimli udalosť, ktorá hlásala, že práve dnes je deň, kedy bude v Žiline pivo zadarmo. Klasický clickbait, povedali si niektorí, našli sa aj takí, ktorí si udalosť rozklikli. Či už patríte k jednej alebo k druhej skupine, tu je vysvetlenie.

Beervana, podnik čapujúci výhradne craftové pivá, dnes oslavuje tretie narodeniny. A ako darček pre svojich priaznivcov pripravil malú pivnú hru. V meste a jeho okolí je ukrytých 25 poukazov, ktoré si nálezcovia môžu v deň narodenín, teda dnes, prísť vymeniť za narodeninový balíček plný nielen pivných prekvapení.

Jednoducho, niečo medzi mestskou hrou a geocachingom. Lokácie sa budú v priebehu dňa postupne zobrazovať na facebookovej stránke udalosti „Deň, keď bude v Žiline pivo zadarmo!“.

 


Niektoré poukazy bude treba nájsť, na získanie iných bude treba aj určitú dávku šťastia, iné možno nájdete náhodou. Jednu lokáciu si pozorné oči všimnú aj v tomto článku, stačí pátrať po tom, čo s ním súvisí a čítať viac.

Okrem tejto hry budú pre všetkých gratulujúcich pripravené pivá z Beervana produkcie za 1€ a o 22:00 sa bude losovať tombola, v ktorej je pripravených 20 cien - okrem iného aj pivné kúpele, sudy piva či rôzne poukazy…



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Beervana