AS Trenčín odohrá v Žiline domáci zápas 3. predkola Európskej ligy proti Feyenoordu Rotterdam


Foto: AS Trenčín odohrá v Žiline domáci zápas 3. predkola Európskej ligy proti Feyenoordu Rotterdam Foto: ilustračné

Futbalový klub AS Trenčín včera po víťazstve v odvetnom zápase 2. predkola Európskej ligy nad Górnikom Zabrze 4:1 postúpil do 3. predkola, v ktorom privíta holandský Feyenoord Rotterdam. Prvý zápas, ktorý bude hrať AS ako domáci celok, prebehne vo štvrtok 9. augusta 2018 na Štadióne pod Dubňom v Žiline.

Trenčiansky futbalový celok odohral v Žiline svoje zápasy európskych pohárových súťaží aj v roku 2016, kedy u nás privítal celok NK Olimpija Ľubľana a po postupe aj Legiu Varšavu. Oba zápasy sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia. Odveta v Holandsku je naplánovaná na 16. augusta. 

„AS Trenčín zvíťazil v odvetnom zápase 2. predkola Európskej ligy nad Górnikom Zabrze 4:1 (2:0) a zabezpečil si postup do 3. predkola súťaže. V minulotýždňovom prvom zápase v Poľsku sme vyhrali 1:0. V treťom predkole sa zverenci trénera Ricarda Moniza stretnú s holandským Feyenoordom Rotterdam. Prvý zápas odohráme vo štvrtok 9. augusta na štadióne v Žiline, odveta je na programe 16. augusta v Holandsku,“ informoval klub na sociálnych sietiach.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu