Vozidlá s nežilinskými ŠPZ si v piatok na Solinkách našli za stieračom zvláštny list


Foto: Vozidlá s nežilinskými ŠPZ si v piatok na Solinkách našli za stieračom zvláštny list Foto: čitateľ

Kuriózny list si mohli zpočas uplynulého piatku nájsť vodiči na žilinskom sídlisku Solinky, niekto im za stierač zastrčil zvláštne formulovanú fotokópiu v češtine. Autor v ňom spomína “posthumanizmus”, špionáž myšlienok a podobné konšpirácie. Zaujímavosťou však je, že podľa nášho čitateľa mali takýto list zastrčený za stieračom len vozidlá s ŠPZ odlišnou od Žilinského okresu.

„Takýto list si mohli dnes nájsť ľudia za stieračom svojich áut pred panelákom na Jaseňovej 3. Mali ich zastrčené len vozidlá s nežilinskými ŠPZ,“ spresnil čitateľ Juraj, ktorý nám fotografiu zaslal. Aj to môže poukazovať na motív človeka, ktorý listy distribuoval - môže ísť o snahu odstrašiť parkujúcich na sídlisku, ktoré bojuje s nedostatkom parkovacích plôch.

Na liste sa nachádza dátum 26. jún 2017, zakrúžkované je meno DAGAR1. Autor dodal ako postskriptum aj výhražne formulovanú vetu v znení: „Dám Vám elektrický šok pokaždé, když se mi nelíbí, na co myslíte..“. Či je autorom listu duševne narušený človek, alebo ide o kamuflovanú snahu zastrašiť parkujúcich vodičov, prípadne kombinácia oboch, je nejasné.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu