Ďalší prípad útoku odzadu do zátylku v centre Žiliny, mladíka navyše okradli


Foto: Ďalší prípad útoku odzadu do zátylku v centre Žiliny, mladíka navyše okradli Foto: ilustračné

Po zverejnení nášho článku o brutálnom napadnutí 19-ročného mladíka v centre Žiliny, sa k nám dostali ďalšie informácie o podobnom prípade. Ten sa stal zhruba pred dvomi týždňami na Mariánskom námestí.

V skorých ranných hodinách, približne okolo 04:00 hod. sa 22-ročný mladík zdržiaval so svojimi kamarátmi na námestí, pričom k nemu odzadu pristúpil neznámy, asi 20-ročný muž, a udelil mu ranu do zátylku. Následne ho ťahal za bundu, až kým sa mu ju nepodarilo vyzliecť a potom sa dal na útek. Mladík padol otrasený na zem, kde zostal ležať. 

Za páchateľom sa rozbehli kamaráti napadnutého mladíka, ktorým sa ho podarilo zastaviť. Celá vec však vyzerala ako roztržka a tak sa na mieste zbehlo viacero neznámych ľudí, ktorí sa snažili situáciu upokojiť. Útočník napokon z miesta odišiel a napadnutý 22-ročný mladík až potom zistil, že mu chýbajú doklady, peňaženka a mobil.

Páchateľ bol štíhlej postavy, vysoký zhruba 1,85 metra, nakrátko ostrihaný, oblečený v čiernej bunde pod ktorou mal sivú kapucňu navlečenú na hlave a rifle. Svojim konaním spôsobil škodu vo výške 260 eur. Mladíkovi spôsobil aj zranenia na hlave a nohe. Z osobných vecí odcudzil občiansky a vodičský preukaz, kreditnú kartu či kartičku poistenca. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu