Žilinská autoumývarka Dajumyť v OC Mirage ponúka ekologické čistenie - technológiou vodnej pary


Foto:  Žilinská autoumývarka Dajumyť v OC Mirage ponúka ekologické čistenie - technológiou vodnej pary
Galéria: 15 fotiek

Umývanie automobilov vodnou parou získava čoraz viac na popularite u nás a vo svete, a to najmä vďaka šetrnosti nielen k automobilom, ale aj k životnému prostrediu. V žilinskej autoumyvárni Dajumyť, ktorú nájdete v OC Mirage, používajú profesionálnu autokozmetiku od anglickej firmy Star-Brite. Na čistenie a ochranu automobilov nanotechnológiou poslúžia výrobky od slovenskej firmy Isokor.



S príchodom slnečných dní prichádza aj čas, kedy chce mať každý z nás svoje auto doslova “nablýskané”. Čistý automobil je vizitkou jeho majiteľa, pri jeho umývaní však nemusíte stráviť hodiny. Naopak, ak zveríte svojho štvorkolesového miláčika profesionálom, môžete ho mať čistého do niekoľkých hodín. A oveľa účinnejšie.

Technológia vodnej pary je ekologická, vysoko účinná voči mastnote, plesniam, roztočom atď. S touto technológiou pracujeme už 3 tri roky, počas ktorých si u nás auto pravidelne čistia tisícky zákazníkov,“ uviedol Pavol Matys z Autoumyvárne Dajumyť, ktorá sa nachádza v žilinskom OC Mirage.



Pri takomto type umývania netrpí ani životné prostredie. „Celá naša autoumývareň je založená na dodržiavaní zásad ekológie a šetrnosti k životnému prostrediu, a zároveň aj k automobilom našich zákazníkov,“ dodal Pavol Matys.

V ponuke žilinskej autoumyvárne Dajumyť nájdete tieto služby


1. Ručné umývanie interiéru a exteriéru
2. Kompletné tepovanie automobilu parou - veľmi krátka doba schnutia
3. Čistenie a impregnácia kože
4. Voskovanie
5. Dezinfekcia ozónom - viac na stránke www.dajumyt.sk
6. Ostraňovanie nálepiek

Pristane im to :)

Posted by Autoumyváreň - Daj Umyť on 26. marec 2017

Bližšie informácie môžete získať aj telefonicky na 0904 155 322

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Dajumyť Autoumyváreň Žilina