Obľúbená electro-swingová party roztancuje žilinskú Emocku


Foto: Obľúbená electro-swingová party roztancuje žilinskú Emocku

Jesenné turné vychýrenej Electro Swing Fever nevynechá ani Žilinu! Vyhľadávaná electro-swingová udalosť pre milovníkov štýlovej zábavy sľubuje, že vás vtiahne do víru nezabudnuteľnej atmosféry. Klub Emócia privíta v sobotu 15. októbra výberový program plný tanca a elegancie.


Starostlivo zostavený line-up ozdobí zručný DJ a neprehliadnuteľný štramák Mr. Harvey Miller Rakúska, ktorý privezie do Emocky farebný electro-swing s nádychom hip-hopu a tech housu. Multitalentovaný Harvey pôsobí na scéne už od 90. rokov a za ten čas má na pažbe nejeden zárez. Okrem vystúpení po celej Eúrope je rezidentom známeho klubu Cirque De La Nuit. 

Pestrosť hudobných selekcií zaručí dvojica z prestížneho bookingu Electro Swing Bohemia. Za mixážny pult sa postaví jeden z najžiadanejších electro-swingových DJs v našich končinách, energický Swing Thing. Neskrotný kučeravý elegán má za sebou vystúpenia nielen v mnohých kluboch po celom svete, ale aj na veľkých festivaloch ako Pohoda a Grape. Zdatne mu bude sekundovať jeho žilinský kolega Day D. Obaja sú obľúbení pre svoj výnimočný selektorský cit aj úzku komunikáciu s publikom. DJské sety navyše okorení živý hudobník, improvizovanú show na saxofón si strihne skúsený Serious Sax.

Electro Swing Fever štartuje o 21.00, aktuálne informácie o akcii a predpredaji lístkov nájdete na facebookovej udalosti akcie.

Facebooková udalosť: www.facebook.com/events/343524429316139/
Facebooková stránka usporidateľa: www.facebook.com/electroswingbohemia


Miesto: -
Dátum: 15.10.2016 - 21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu