Žilinská pizzeria pečie výlučne na bukovom dreve, 10 z vás môže vyhrať ochutnávku v hodnote 8€


Foto: Žilinská pizzeria pečie výlučne na bukovom dreve, 10 z vás môže vyhrať ochutnávku v hodnote 8€

Pizza Fantasia sa nachádza na Závodskej ceste 6 v Žiline. Vznikla v januári 2012 a odvtedy sa snaží pripravovať pre svojich zákazníkov čo najlepšiu pizzu, cestoviny, šaláty a ďalšie jedlá. Výnimkou nie je ani bezlepková pizza, ktorú oceňuje množstvo spokojných zákazníkov.

“Našou výsadou sú kvalitné a vždy čerstvé suroviny, z ktorých pripravujeme mnoho druhov pizze rozdelenej do niekoľkých kategórií. Pre celiatikov pripravujeme bezlepkovú pizzu zo špeciálnej múky a surovín neobsahujúcich lepok. Naše pizze s priemerom zhruba  35 cm nás svojou veľkosťou a chuťou radia medzi popredné Žilinské prevádzky zamerané na donášku tejto chutnej talianskej špeciality,” uvádza majiteľ pizzerie.

Zaujímavosťou tejto pizzerie je najmä to, že všetky pizze pečie v originálnej Talianskej peci a výlučne na bukovom dreve. Rozvoz v centre Žiliny a na sídliskách je zadarmo. Pri objednávke cez internet ponúka pizzeria svojim zákazníkom celoročne bonus 10% v podobe zľavy na ďalšiu objednávku.

Viac informácií získate na stránke http://pizzafantasia.sk/.

Pizzeria teraz ponúka čitateľom Žilinak.sk jedinečnú možnosť vyhrať 10x kupón v hodnote 8€ na ochutnávku pizze alebo jedál. Jedinou podmienkou je zdieľať tento príspevok verejne, ak sa však zaregistrujete na stránke http://pizzafantasia.sk/registracia, získate dva hlasy do zlosovania o kupóny.

Vyžrebovaným výhercom bude pripočítaný kredit v uvedenej výške.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok