Práve sa deje: Na ulici Vysokoškolákov narazilo auto do stĺpa, hlásia 2 zranených


Foto: Práve sa deje: Na ulici Vysokoškolákov narazilo auto do stĺpa, hlásia 2 zranených Foto: ilustračné

Aktuálne informácie z Krajského operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Žiline hovoria o dopravnej nehode osobného vozidla na ulici Vysokoškolákov, na sídlisku Vlčince. Podľa hlásenia ide o vozidlo značky Mercedes-Benz, ktoré narazilo do stĺpa. Na mieste by sa mali nachádzať 2 zranené osoby, ku ktorým bola vyslaná zdravotná záchranná služba. O udalosti bola informovaná aj polícia.

Vodič vozidla z miesta ušiel

Po príchode záchranárov sa vodič vozidla na mieste nenachádzal, pri aute bola len jeho 17-ročná spolujazdkyňa zo Žiliny, ktorá utrpela drobné poranenia. Po ošetrení v nemocnici bola prepustená domov. Zranený 34-ročný vodič z Bratislavy odišiel na neznáme miesto a bol nájdený až v ranných hodinách pri garážach v mestskej časti Bôrik. Mal vážne zranenú hornú končatinu.


Príčina nehody je zatiaľ neznáma

Podľa informácií portálu Žilinské Krimi mal muž pred jazdou piť alkohol. Vodič mal údajne cez kruhový objazd prejsť vo vysokej rýchlosti a bez brzdenia. Pri prechádzaní zišiel z cesty a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Muž bol po vypátraní prevezený do žilinskej nemocnice, kde mu odobrali krv na zistenie prítomnosti alkoholu.

Príčinu dopravnej nehody a dôvod, prečo vozidlo narazilo do stĺpu vyšetruje polícia v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu