Hľadá sa kamión s drevom, ktorý odišiel po nehode pod Strečnom. Polícia pozná časť jeho trasy


Foto: Hľadá sa kamión s drevom, ktorý odišiel po nehode pod Strečnom. Polícia pozná časť jeho trasy Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Začiatkom tohto týždňa sme informovali o nehode kamióna a viacerých vozidiel, ktorá sa stala v zúženej časti cesty pod Strečnom. Facebooková stránka monitorujúca dopravnú situáciu pod Strečnom následne hľadala vodiča nákladného vozidla, ktorý z miesta odišiel. Napriek tomu, že neskôr uviedla, že sa kamión podarilo identifikovať, k polícii sa potrebné informácie nedostali.


Žilinskí policajti preto dnes uverejnili žiadosť o pomoc s nájdením kamiónu a jeho vodiča. Pomohli by jej najmä záznamy z palubných kamier automobilov, ktoré išli v pondelok 25. marca od 14:30 hod. do 17:00 hod. z Kraľovian po diaľnici D1 k Dubnej skale do Žiliny a na diaľnicu D1 v Strážove.


Trasa hľadaného kamióna:

  • 15:21 hod. - D1 Turany – Dubná skala, zjazd z D1 smerom na cestu I/18 – Žilina,
  • 15:30 hod. - dopravná nehoda v zúženej časti vozovky pod Strečnom,
  • 15:39 hod. - cesta I/18 ulica Košická, Žilina,
  • 15:40 hod. - cesta I/60 ulica Na Horevaží, Žilina, smeroval na Ľavobrežnú,
  • 15:52 hod. - D1 Hričovské Podhradie, smer Bratislava,
  • 16:17 hod. -  D1 Považská Bystrica, kilometer 168, smer Bratislava.

Kamión mal ťahač značky Volvo v čiernej farbe a náves nezistenej značky s červenými bočnicami, ktorý bol naložený do troch štvrtín drevom.

„Akékoľvek informácie je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru. Ďakujeme za pomoc,“ napísala žilinská polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu