Kamión, ktorý mal pri nehode pod Strečnom poškodiť viacero vozidiel, sa podarilo identifikovať


Foto: Kamión, ktorý mal pri nehode pod Strečnom poškodiť viacero vozidiel, sa podarilo identifikovať Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Aktualizácia (27. marca 2024):

Nákladné vozidlo, ktoré malo na ceste pod Strečnom spôsobiť v pondelok dopravnú nehodu, sa podarilo úspešne identifikovať.

Pôvodný text (26. marca 2024):

Včera v popoludňajších hodinách došlo v zúženom úseku cesty I/18 pod Strečnom k druhej dopravnej nehode za deň. Nákladné motorové vozidlo tam malo spôsobiť kolíziu s dvomi ďalšími automobilmi. Jeden z účastníkov nehody teraz hľadá svedkov incidentu.


„Hľadáme s poškodeným vodičom svedka nehody, prípadne kamerový záznam kamióna s drevom idúceho v smere od Martina do Žiliny približne v čase 15:15 hod., ktorý spôsobil dopravnú nehodu viacerých osobných áut,“ napísali administrátori stránky, ktorá monitoruje dopravu pod Strečnom.


Ideálny by bol podľa nich videozáznam z palubnej kamery, na ktorom by bola viditeľná tabuľka s evidenčným číslom vozidla vinníka kolízie. Pomôžu však akékoľvek informácie.

„Svoje postrehy alebo videá z palubnej kamery nám zasielajte výlučne cez messenger správu,“ žiada stránka Ako je na tom Strečno.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu